Reolink 5MP Camera IP de Securitate de Sistem PoE 16ch NVR&8 IP în aer liber, Camere cu Infraroșu 3TB HDD RLK16-410B8

2 578.28lei

-44%

4 687.78lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: protecție de securitate aparat de fotografiat, camera de secur, nvr dahua, kit aparat, camera reolink, 2 aparat de fotografiat cctv, sistem de securitate kit, camera ip poe, Reolink, injector poe, reolink set.

Ordinele DE, UK depozit poate obține o factură cu TVA.Vă rugăm să ne contactați dacă aveți nevoie de ea.

A aplicat la mai Multe Ocazii

RLK16-410B8

Super HD de 5 Megapixeli de Înaltă Rezoluție

Ca unul dintre cele mai bune home/afaceri sisteme de securitate, RLK16-410B8 NVR sistem de securitate înregistrează clipuri video în timp real pe toate canalele la 5MP de înaltă rezoluție, mult mai clară decât 1080p și 720p.Toate camerele oferă incredibil de luminoase și clare imagini în timp real de culoare, care vă permite pentru a vedea toate obiectele foarte clar.

Până la 30m viziune de noapte

18pcs Led-uri infraroșu și avansat tehnologia IR face Reolink RLC-410 o excelentă viziune de noapte camera de securitate, permițându-vă să vedeți orice caz, în mod clar chiar și în întuneric.Cu o lungă perioadă de viziune de noapte la distanță până la 100 de metri, puteți identifica cu exactitate persoane prezente la eveniment prin clipuri video capturate de RLC-410 camera de supraveghere video.

24/7 de Monitorizare și Înregistrare, NVR-ul nu Doarme Niciodată

Acest 8CH 5MP PoE NVR camera de securitate de sistem suporta simultan feed-ul live și 24/7 de înregistrare pentru toate camerele.RLC-410-5MP camera IP de securitate nu poate înregistra doar doar mișcare clipuri, dar, de asemenea, în fiecare clipă de ceea ce s-a întâmplat.Când ceva anormal este detectat, veți obține notificat instantaneu.Niciodată nu va fi dor de nimic.

PoE – Configurare Ușoară, Chiar și pentru un Începător

Un adevărat plug și să se joace sistem de securitate!Acesta dispune de PoE (Power over Ethernet), cu un singur cablu de rețea conectarea fiecare camera IP la NVR-ul pentru ambele alimentare și semnal video de transmisie.Ușor de cabluri – cabluri proces nu poate fi mai simplu pentru entuziaști DIY și începători.

Vizualizare de la distanță, Oricând, de Oriunde

Vezi de la distanță camera ip prin intermediul gratuit Reolink Aplicație de pe dispozitivul mobil, gratuit Reolink Client de pe computer, browser web (IE, Google Chrome, Microsoft Edge, Safari, Firefox, etc.).

Se concentreze pe Domeniile Care Contează

Puteți marca domenii relevante pentru detectare a miscarii pentru a te elibera de alerte false.Când vreodată de detectare a mișcării este activată, veți primi instant alerte e-mail cu instantanee și APP de alarmă împins atât corespunzătoare de precauție care ar putea fi luate.

Inteligent Alerte De Mișcare

Acest 5MP camera de securitate poate detecta mișcare și să vă anunțe instantaneu prin notificări împinge, e-mailuri alerte sau sună soneria.Puteți personaliza toate tipurile de alerte pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.

Set de Detectare a Mișcării Programul pentru NVR

De detectare a mișcării pe Nvr-uri este activat tot timpul în mod implicit, utilizatorii pot programa atunci când detectarea mișcării va funcționa și atunci când nu în funcție de nevoile reale.

Redare Video -- Aminti Evenimente și Momente

Funcția de redare de acest Reolink RLK8-410B4 vă permite să știți toată evenimente. *Replay dovezi semnificative sau amuzant înregistrări video. *4 canale redare simultană *Puteți căuta rapid pentru orice eveniment care s-a întâmplat în orice moment. *Cronometrul axa design sub split screen face convenabil pentru tine de a merge în mod liber înapoi la zile diferite, la ore, sau minute pentru a vedea evenimentele dor de tine.

Lucra cu Reolink Camera Wifi

RLN16-410 putea lucra perfect cu Reolink PoE camera pentru 24/7 înregistrare, mișcare detectarea, vizualizari live, redare și mai multe caracteristici.Și sprijină, de asemenea, de lucru cu Reolink camera wifi, dacă acestea sunt în aceeași rețea LAN.

Gata de Oriunde, în Interior și Outdoorsr

Reolink RLC-410 în aer liber și în interior camera ip are un corp din aluminiu solid și locuințe, cu o IP66 rezistent la apa de rating.Deci, vă puteți simți liber să-l instalați în aer liber, cum ar fi în garaj, curte, sau oriunde altundeva.Poate sta în condiții meteorologice aspre, inclusiv ploaie, zăpadă, frig intens și căldură.

Gratuit Firmware Update

Gratuit Reolink update de firmware ajută aparatul de fotografiat/NVR ține pasul cu up-to-data de caracteristici precum și de stabilire orice bug-uri sau erori.Reolink 4MP Camera IP de Securitate de sistem 16ch PoE NVR&8 PoE IP în aer liber, Camere cu Infraroșu 3TB HDD RLK16-410B8

Rezoluție 2560*1440(4.0 Megapixeli)/2560*1920(5.0 Megapixeli)
Depozitare Pre-instalat 3TB HDD(sprijin de până la 4TB)
Sistemul PAL/NTSC
NVR Alimentare 48V
PC-uri de Camera 16PCS
Vedere De La Distanță Și De Redare Internet Explorer, iPhone, Android, sistemul de OPERARE Windows, Mac OS
Nume De Brand Reolink
Numărul De Model RLK16-410B8-5MP
Intrare Camera Reolink Camera PoE IP x 16
Origine NC(de Origine)
Intrare Video 16 Canale
Certificare FCC
Model NR. RLN16-410+RLC-410*8
Rata De Cadre De Înregistrare AMICE
Lungime Cablu 18m
camera de alimentare NVR PoE Porturi de Rețea
Sistem TV AMICE
Viziune De Noapte La Distanță până la 30m

Produse similare