Oeabt PRK1-A60 V-suport în formă de sursă de lumină laser suport reglabil pe înălțime optice cilindrice cu laser suport Optic Experiment

60.87lei

-15%

71.62lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: amao stencil, matrita pentru xiaomi, experimente de știință, experimente de laborator copii, bga cpu stencil, t9000, de sticlă cu laser experiment, experimente de fizica laboratoare, diodă laser caracteristicile experiment, laser experiment.

Pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să adăugați un cont de Skype sau trimite un e-mail la cutia poștală.Vom vedea mesajul și răspunde cât mai curând posibil.

Cont Skype:

E-mail:

Informații despre produs

Model

PRK1-A60

PRK1 - A55

PRK1-A65

MPV-60

Numele Produsului

V-clamp

V braț de presiune

V braț de presiune

V baza

Caietul de sarcini

Prindere inaltime 45mm

6 x 55 mm

6 x 65 mm

60 x 60 mm

Material

Aliaj de aluminiu de aviație

Material mixt

Material mixt

Aliaj de aluminiu de aviație

V groove

-

-

-

45°

Greutate netă

87.6 g

22.8 g

23.8 g

63.8 g

Caracteristic

Designul în formă de V este utilizat pentru cerințele de instalare de diferite obiecte cilindrice.Fiecare model oferă un solid integrat V-bloc corp și o compresie braț, și suprafața de contact de sub brat este direct coliniare cu centrul de "V" forma.

A: PRK1-O Presor braț

PRK1-UN braț de presiune utilizează un diametru (2.0 mm) hexagon pentru a repara elemente optice optice de ajustare cadru și v-clamp cu o bază.Compatibil cu elemente optice de până la 44mm, iar distanța între tija de extensie și centrul este (30mm).Maximă de călătorie poate fi ridicat de amânare.

B: Stabil muntele

Baza suportului este, de asemenea, un excelent montaj universal de bază, care poate deține obiecte cu forme neobișnuite.În formă de V apăsarea bloc și de prindere verticale brațul oferi stabil 3-punct de contact în timpul instalării de stabilizare a ansamblului.

C: de Oxidare tratament

Suprafața de aluminiu aviației este netedă și fină prin oxidare înnegrire proces pentru a reduce uzura.

Scenariul de aplicare a afișa

Noi furnizam o gama larga de optica pentru a crea un ușor de a construi platformă experimentală într-un sistem optic.

De ce am alege Alcoa din aliaj de aluminiu 7075?

Mai ușoare, mai puternice, mai durabile, și serviciile oferite de stabilitate termică

Pentru că 7075 are proprietăți mecanice mai bune, și are o bună ductilitate, de înaltă rezistență, durabilitate și o bună rezistență la oboseală.Sub același material, 7075 este de 64% mai mare și cu 58% mai mare decât 6061, și rezistența la tracțiune și puterea sunt 85% și 82% mai mare, respectiv.

Ingeniozitatea, excelență

În ochii rafinat artizan, sony-diferența de nivel de precizie firul pereche va duce la abateri în optică rezultatele testelor.Numai după zeci de șlefuire manuală și inspecții, suntem atenți și ingenios, doar pentru a crea o mai stabilă și de încredere optic masina de produs.Pentru a ajuta la experiment, de predare și de cercetare și a proiectelor de dezvoltare a merge fără probleme.

INFORMAȚII

note pentru clienții

PLATA:

----------------------Casteluldinpovesti.ro accepta mai sus metode de plată

TRANSPORT: Elementul va fi postat cât mai curând posibil după plată.Dorim pachetul ajunge la tine mai devreme, dar poșta internațională este extrem de depindea de personalizat și oficiul poștal local, așa că, dacă nu primiți articol,vă rugăm să connact noi,vă mulțumesc pentru amabilitate înțelegere.Taxele de Import și taxele nu sunt incluse în elementul de preț și de transport maritim.

RETURNARE ȘI RAMBURSARE:

Vă rugăm să verificați pachetul și elementele cu atenție.Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Ghid pentru a face cu probleme, după cum urmează:

FEEDBACK-ul: sperăm că vă place articolul și aștept cu nerăbdare să vă de cumpărături cu noi din nou în viitorul apropiat.Satisfactia ta,a primit suppirt este cel mai fundamentale de conducere a ne obliga să facă eforturi neîncetate!Vă rugăm să luați un minut pentru a ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare de Rating(DSR) de 5.

ATENȚIE, vă RUGĂM: o Modalitate de a comunica: vă Rugăm să ne contactați dacă există orice întrebare cu privire la articol.Vom răspunde la întrebarea dvs. sau e-mail în 24 de ore(din cauza jet lag).Problema de transport: Acesta este un multinaționale comerciale, cum ar fi procese de transport care provoacă neplăceri, vă rugăm să înțelegeți.Dimensiune fotografie: vă Rugăm să rețineți că imaginile sunt ușor mărită pentru confortul dumneavoastră.Asigurați-vă că pentru a observa dimensiunea reală a mărfurilor, deoarece poate fi mai mică decât cea reprezentând foto.Eroarea de măsurare: vă Rugăm să permiteți o mică eroare de măsurare.

Tip Instrument De Mână Piese
Utilizare Comerciale Fabricarea
Nume De Brand NoEnName_Null
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model PRK1-A60

Produse similare