H. Vezi 16Ch 4K Ultra Hd aparat de Fotografiat Cctv, Sistem de Securitate 8Mp Supraveghere Video Kit H. 265 în aer liber Înregistrare Audio Camera Ip Poe Nvr Set

3 461.11lei

-28%

4 874.78lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: camera hibrid, acasă sistem de camera de securitate wireless onif, camera de secur, nvr dahua, 6 cctv aparat de fotografiat sistem, 2 aparat de fotografiat cctv, sistem de securitate kit, camera ip poe, injector poe, ios camera de supraveghere, onvif, poe.

H. VIZUALIZARE 4K 8MP Camera POE IP cu rezolutie de 3840x2160, livrare calitate mai mare a imaginii.mai bine în detalii.

Plug and Play POE Sistem,conecta la NVR-ul cu un singur cablu care transmite date și de putere.Nici un adaptor de alimentare este necesar, ușor de configurat.

Built-in microfon integrat să auzi sunetul în jurul camerei,înregistrări ce spun oamenii, face autentic cu sunet de înregistrare video.

Atunci când mișcarea este detectată în zona de monitorizare,instant e-mail va fi trimis la căsuța poștală și telefon în mod automat.Obține tot ce-a informat chiar de ești departe de casă.

Indiferent unde vă aflați, puteți oriunde, oricand accesa de la distanță de securitate aparat de fotografiat pentru a vedea live streaming și rămâne conectat.

IP67 rezistent la apa Metal Camera POE IP,utilizate pe scară largă pentru interior si exterior Camera Temperatura De Lucru: -40°C ~ 55°C

Smart IR-Cut filter comută automat între zi și noapte, pentru a reduce dominantă de culoare în timpul zilei și de a spori luminozitatea imaginii pe timp de noapte de a face sigur că puteți obține vii de supraveghere din zori până la întuneric

Folosind 8MP Ultra HD IMX415 senzor de imagine

WDR versus Smart-IR de Adaptare și de ajustare pentru mai complexă și variabilă de culoare temperatura mediului înconjurător decât oricând înainte.

8mp camera Ip poe parametri

Mai convenabil de 8 canale video redare HD

Suporta mai multe limbi naționale meniuri

Adauga la cos-face plata-dispecerat-bun semn pentru parcela-confirmați și să dea 5 începe.

Succesul nostru depinde de fiecare client, astfel încât feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi.Urmați H. VEDERE, Discount Mai mult este în Așteptare pentru Tine.Cupoane, Oferte Speciale, puteți găsi în VEDERE H. Magazin Club, Tot ce trebuie să faceți este să faceți clic și urmați-ne.

Datoria Transport Gratuit!Acum avem depozit la Rusia, Germania, statele UNITE ale americii, de acolo putem oferi un impozit gratuit și livrare rapidă pentru tine; Ordinele de depozit China, am putea face upgrade de transport într-un mod mai bun, vă rugăm să vă reamintesc că poate vine cu taxă de import.Potențialul Taxele de Transport din China s-ar putea veni cu suplimentare de Taxe vamale, Taxe și Zonă de la Distanță Taxe, vă rugăm să învețe despre țara dumneavoastră politici personalizate, H. punct de Vedere nu este responsabil pentru aceste taxe.Garanție oferim o garanție de 1 an pentru DVR si Camera.Orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, comunicarea este mult mai eficient decât deschiderea unui litigiu.

Sistem TV AMICE
Video coding H. 265
Ieșire Video VGA/HDMI
POE NVR 16CH 4K POE NVR
Numărul De Model 3216P+E800A
Intrare Video 16 Canale
Nume De Brand H. VIZUALIZA
PC-uri de Camera 8Pcs
Certificare CE
Lungime Cablu 18m
Dimensiunea Hard Disk 3.5"
Origine NC(de Origine)
Lentilă Aparat De Fotografiat 2.8 mm
Vizualizare Smartphone-Uri App Gratuit

Produse similare