Câine Trata Husă de Companie Mâinile de Formare Sac de Talie Cordon Poartă Jucării pentru animale de Companie Alimente Caca Pungă de Pungă de Mers pe jos de Formare de Funcționare

33.23lei

-40%

55.41lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: tricotate jucării pentru animale de companie, geantă de mână pentru trateaza, animale de companie de design de depozitare a alimentelor, mâncare pentru câini pentru, castron caine, de formare de câine de lemn, câinele se ocupe de jucărie, câinele suppli, smart view xiaomi redmi notă 4x, animale de companie parad jucarii.

Câine Trata Husă de Companie Mâinile de Formare Sac de Talie Cordon Poartă Jucării pentru animale de Companie Alimente Caca Pungă de Pungă de Mers pe jos de Formare de Funcționare Element :Câine Trata Husa Culoare :Negru Dimensiuni :12.5*8*12.5 cm Material :Oxford Caracteristici : 1. UȘOR De CURĂȚAT: materiale durabile face mai ușor pentru a șterge curat și cordon pungă de nailon fibre pot păstrați-l uscat. 2. REGLABIL DESCHIDE - Cordon de închidere vă permite să reglați dimensiunea de deschidere pe care le puteți alege pentru a-l închide, deschide larg sau deschide parțial.Ergonomic și robust modele cu măiestrie impecabil,cordon face scoaterea snacks-uri rapid și ușor. 3. UMANIZAREA DESIGN: Două buzunare laterale, unul este perfect pentru a deține un telefon mobil, chei, carte de IDENTITATE, în timp ce celălalt este pentru deținerea de saci de gunoi.D-inel de pe fața perfect pentru atașarea clickers, fluiere, chei, etc 4. FOLOSIT PENTRU Acest animal de companie pachete de instruire adecvate pentru animale de companie de training, evenimente de companie.

Dacă sunteți interesat de produsele noastre, și aveți orice probleme cu ea, puteți să ne contactați cu comerțul manager, e-mail și telefon.

Acceptam urmatoarele metode de plata:

1. Alipay(Escrow)

2. Transfer Bancar

Vă rugăm să ne e-mail pentru a obține informații

Transfer bancar metoda de plata va fi necesar să adăugați $25.00 pe total pentru banca comision de tranzacție

1. Ai articol va fi trimis prin China Post Air Mail 5-7 zile lucrătoare de la primirea de plată sau în Curs de

Plata respingă.

2. Primiți elementul ar trebui să ia 15-45 zile de lucru.(Depinde de mod de transport maritim, de asemenea, trebuie să ia în considerare despre factori Necontrolabili)

3. Dacă doriți să primiți elementul mai repede, puteți alege alte expediere, cum ar fi EMS, Fedex, dar EMS, Fedex sunt scumpe decât China Post Air Mail, iar inainte de a comanda elementul, trebuie să ne contactați în primul rând,

și avem nevoie pentru a adăuga diferența de preț.

În caz contrar, nu vom trimite articol pentru tine.Mulțumesc de sfaturi.

1. Facem permite schimbul elementului, dacă sunteți nemulțumit cu produsul,

dar ar trebui să ne contactați în termen de 7 zile și returnați-l în termen de 10 zile de la data l-ai primit.

2. Toate returnat trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu shippingtracking număr.Și tu, de asemenea, ar trebui să ne spună motivul pentru retur.

3. De returnare este plătit de către cumpărător.

Feedback-ul este foarte important pentru noi, așa că, dacă ai primi elementul și mulțumit cu el, vă rugăm să lăsați un feedback pozitiv (5 Stele).

Nume De Brand Rapid animal de companie
culoare negru
Tip Câini
Tip De Element De Depozitare A Alimentelor
Aplicabile Rasa De Câine Universal
SKU ABX0006
Volumul Alte
Fel Câine Trata Husă
Material Oxford

Produse similare