Universal cu ventuza Suport Comprimat Pentru Montare în Mașină Parbriz, tabloul de Bord 360 Rotativ Suport Comprimat Pentru iPad Mini Samsung 7-14"

88.04lei

-41%

149.25lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: masina ceașcă titularul, suport pentru pahare, suport auto telefon, leshp laptop titular, suport smartphone-uri auto auto, card credit titular, ipad montare pe perete poza, cellfone suport auto, kaisi suport magnetic, tabloul de bord lcd.

Descriere Produs:

Elibera Mâinile de Grele iPad Nu vă faceți griji despre exploatație supraponderali iPad sau tablete.Acest tablou de bord Masina titular putea elibera mâinile și să ofere stabilă platformă de vizionare în timp ce conduceți.Mai multă siguranță pentru conducerea de navigare și nu afectează linia de vedere. 【】 Caracteristici ☛Universal Tablet Suport Universal tableta ventuza mount, funcționează bine pentru pad și alte 7 -14 inch telefon sau tablete. ☛Ajustare Friendly - a Pus aceasta tableta suport auto în cazul în care doriți și rotiți butonul de blocare de pe partea din spate a mașinii de comprimat muntele să se adapteze pentru tableta dimensiune. ☛360 de Grade Rotativ - rotire 360 grade minge în comun a oferi unghiul de vizionare și de poziționare pe aceasta tableta montare bord. ▶▶▶NOTĂ: vă sugerăm să puneți comprimatele peste 9.7" orizontal pentru a păstra parbrizul zona liberă de orice blocarea viziunea ta. ☛Lavabil si Durabil ventuza - Lavabil aspirație mount speciale de prost gust adeziv, nu vă faceți griji despre a lăsa marca sau lipici spatele pe orice suprafata.Cu blocare presiune buton, aceasta masina suporturi pentru tabletă va atârna acolo unde ai pus-o chiar și pe drum accidentat. ▶▶▶NOTĂ: baza de dash tableta muntele puteți spăla sub apă, apoi uscarea cu aer pentru reutilizare. ☛Ușor de instalat și de a Elimina - eliberarea și buton de blocare de pe partea din spate de mașina asta comprimat de montare, se poate instala cu ușurință și elimina pentru tine pentru a regla cea mai optimă lungime.Notă: După ce a regla lungimea, vă rugăm să nu uitați pentru a bloca butonul. ▶▶▶NOTĂ: nu Este potrivit pentru o tableta cu caz. (Nu este potrivit pentru piele tabloul de bord sau textura de piele de bord)

Caracteristici 2
Caracteristici 1
Potrivit pentru
Numele Elementului
Numărul De Model Masina Suport Comprimat
Caracteristici 3
Are Difuzor No
Incarcator No
Nume De Brand GZERMA
Caracteristici Nu Caracteristici
Caracteristici 4
Compatibil Marca Universal
Origine NC(de Origine)
Caracteristici 5
Tip

Produse similare