Inteligent Tava Rotunda Tava cu Manere din Lemn de Bambus Cerc Tava pentru Cafea, Masă, Farfurii de mancare, Tacamuri Tava

69.48lei

-23%

91.41lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: tava rotunda din ceramica, bambus fel de mâncare, serv tava, tava de vid, forma ciocolata, eco tava, decor tava, tavi decorative rosegold, tava din lemn, harajuku japoneză.

Runda Tava cu Manere din Lemn de Bambus Cerc Tava pentru Cafea, Masă, Alimente, Otoman

MULTI-SCOP: lemn tava de servire este versatil, foarte bune pentru a servi băutură & mâncare, ca aperitiv, ceai, cafea, bauturi, cocktail, snack, desert, etc. În tava rotunda, de asemenea, poate fi folosit ca un decor tavă și organizator de top pentru depozitarea accesoriilor.

UȘOR DE TRANSPORTAT: tava cu manere pentru prindere ușoară și transporta, permite de a transporta masa din bucătărie, în camera de zi, dormitor sau în aer liber, incadrand tava buzele preveni elementele de la care se încadrează peste.

NATURALE DECORATIVE TAVA: decorative tava de servire este construit din MDF gros de jos și neted mânere de bambus, bambus natural de cereale aduce un decorativ Apăsați pentru orice spațiu, perfect pentru a decora otoman, vanitatea, masă de cafea sau blat.

FINISAJ NETED: masa de Cafea tava este bine-a făcut, neted lustruit, fără așchii, și nu burr nu va zgarieturi degetele și suprafețele care masuta de cafea sau otoman sus.

USOR DE curatat: se spală de Mână la tava din lemn cu săpun apă caldă sau ștergeți cu o cârpă umedă, NU se spală în mașina de spălat vase sau se înmoaie în apă.

dimensiune:35x35x5cm/30x30x4cm

Material:Bambus

culoare:Lemn de culoare

Conținutul Pachetului:

1 x tava

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Conținutul Pachetului
platou de serviciu Tacamuri
Dimensiuni
Material
Utilizarea Tacamuri
Stil Pastorală
Caracteristică Aprovizionat
Culoare
Tip Tăvi De Stocare
inteligent tava reutilizabile eco-friendly tava
Origine NC(de Origine)

Produse similare