Electrice De Mers Pe Jos De Pulverizare Dinozaur Robot De Format Mare De Jucarie Cu Sunet De Lumină Dinozauri Mecanice Model De Jucărie Pentru Copii Baieti

63.09lei

-30%

90.13lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: tobot x, robot de jucărie transforma, tobot k, transforma, robot de jucărie, robot desene animate, tobot z, mini tobot, tobot, robot transforma.

Jucărie Electric Format Mare De Mers Pe Jos De Pulverizare Dinozaur Robot Cu Sunet De Lumină Dinozauri Mecanice Model De Jucărie Pentru Copii Copii

Caracteristici:

1.Design Fantastic cu Mist Spray Funcția: dinozaur pot spray ceață cu lumină roșie fiecare câteva secunde, doar ca focul a izbucnit din gura.Există un built-in cazul de apă în cap, și trebuie doar să utilizați furnizate de sticle de plastic pentru a umple de apă în gaura.Vă rugăm să rețineți că apa de fiecare umplere poate sprijini numai de mai multe ori pulverizare cauzate de apă limită de volum.

2.Materiale de înaltă Calitate: ansamblu corpul este fabricat din premium eco-friendly material ABS și coarnele și coada sunt clare material de silicon moale, care nu va afecta copiii.Toate piesele sunt testate la cele mai stricte de siguranță și standard de calitate, de mediu, non-toxic din cauza noastră accent pe furnizarea de înaltă calitate și în condiții de siguranță pentru copii.

3.Mecanice Outlook Design cu vie mișcarea generală a corpului este asamblat de multe diferite dimensiuni de piese de mici dimensiuni, doar ca un robot.Gâtul și coada poate se agită, aripile pot leagăn, gurii se pot deplasa, și picioare puternice sunt cu roți, plimbare cu stimulative dinozaur hohote.

4.Ușor de a Instala și de a Juca: Doar nevoie pentru a pune 3 baterii AA în cazul bateriei și instala aripile și coada de mână, se umple cu apă în cap, apoi activați butonul de alimentare.

5.Atenție: Pentru băieți și fete cu vârste cuprinse între 3+. 3 Baterii AA nu sunt incluse în pachet.

6.Produs Dimensiune: 47 x 27 x 17,5 cm.Vă rugăm să rețineți că produsul vine cu Chinezi pachet și engleză produs instrucțiuni. 100% Satisfacție a Clienților și de înaltă calitate produs ca scopul nostru, dacă ai orice întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom găsi cea mai bună soluție pentru a rezolva.

Caietul de sarcini:

Dinozaur muzica / funcție de iluminare, de la comutatorul de pornire,

Ca dinozaurii s-a mutat înainte,

gheare și aripi s-a mutat în același timp,

După o distanță, stop , coadă , gât , leagăn , gura inchisa

Electric de sunet și lumină dragon, dinozaur

Protecția mediului plastic + componente electronice

Pachetul Inclus:

1* De Mers Pe Jos Dinozaur

Notă:

Culoarea de dinozaur picioare este aleatoare

Gen Unisex
Dimensiune One Size
Intervalul De Vârstă > 6 ani
Control De La Distanță Da
Finalizarea Gradul Produse Finite
Soldat Accesorii Soldat Produs Finit
Mărfuri Atribut Periferice
Material ABS
starea În Stoc
Origine NC(de Origine)
Tema Animale
Dimensiuni De Mers Pe Jos Dinozaur
Mfg Număr De Serie Model
Tip De Element Model
Versiune Tip Prima Ediție
Numărul De Model De Mers Pe Jos Dinozaur
De Animație Sursa Vest Animiation
Avertizare nu baterii incluse
Scara 1/6
Marionete De Tip Model
Ambalaj Original Da

Produse similare