MagicKit Mare de Promovare Pentru Mercedes-Benz GLE W292 Coupe SUV-2018 GTR Stil Negru Lucios Grila Fata Grill

367.26lei

-58%

895.75lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: grill 292, w292 logo-ul, șeful mercedes gle coupe, cutie mercedes gle coupe, mercedes w176 sport grill, mp3378, emblema mercedes w176 grill, mercedes benz w176 grill, mps1638, w292 emblema.

**Nu conțin Mercedes star emblema din mijloc.(Utilizați spate original Mercedes emblema)

GT-R de Stil Pentru Mercedes-Benz GLE Clasa W292/C292 2016-2019 GT Stil Grila Fata

Caracteristică:

-A făcut De o Calitate Excelenta, ABS.

-100% Rezistent La Intemperii, Nu Se Estompeze.

-Perfect echiparea cu nici o modificare necesară.

-De mare calitate și de mare Montării.

-Corect Conectorul Nici o tăiere sau despicare.

-Vă rugăm să verificați montarea cu atenție înainte de cumpărare.

-Nu instrucțiuni de instalare inclus, instalare profesională este foarte recomandat!

Caietul de sarcini:

-Tip: GTR Stil grila Fata

-Material: de Înaltă calitate ABS

-Culoare: Negru Lucios

-Plasarea pe Vehicul:Fata

-Montarea De Tip:Înlocuirea Directă

Montarea:

Pentru Mercedes Benz GLE Coupe C292 W292 GLE350 GLE400 2016-2019

dacă nu sunteți sigur că elementul poate se potrivesc pentru masina ta sau nu,vă rugăm să ne contactați pentru a verifica pentru tine înainte de cumpărare,vă mulțumesc.

Pachetul Inclus:

1x GTR Stil grila Fata(FARA EMBLEMA)

Notă

1.Vă rugăm să permiteți-1-3CM diferă datorită măsurare manual.

2.Dacă nu sunteți sigur dacă elementul se potriveste masina ta,te rog trimite-mi niste poze de masina ta.(față,lateral și spate)

3.Orice întrebare, vă rugăm să contactați-mă în mod liber.Toate întrebările vor primi răspuns în termen de 1-2 zile lucrătoare.Ar putea fi o întârziere în timpul weekend și de sărbători.

4.Satisfactia clientului este prioritatea noastră numărul unu.Va rugam sa ne contactati pentru a rezolva orice problemă înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ.

5.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a reduce riscul de taxe vamale.

6.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpara.

Atenție!!! Vechiul design avut update la noul design care cu camera,poze reale sunt ca de mai jos(design-ul este același cu vechiul design de mai sus,doar cu un aparat de fotografiat acum)vă rugăm să rețineți Pentru referință

1.Vom trimite articole în termen de 3-5 zile după ce sistemul confirmă cumpărători de plată.

2.Costul de transport nu include taxe de import, cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

3.Va vom returna cumpărători în cazul în care cumpărătorii returnează elemente în termen de 15 zile de cumpărători primirea de articole pentru orice motiv .Cu toate acestea, cumpărătorii ar trebui să suporte întoarce de transport maritim de marfă și asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.

4.Produsele sunt expediate prin Casteluldinpovesti.ro Standard de Transport maritim, China Post Aer Înregistrat Mail, ePacket, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 15 la 35 de bussiness zile.Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate dura până la 60 de zile lucrătoare.

5.Dacă doriți să obțineți elementul mai repede, vă rugăm să ne contactați pentru a plăti costurile suplimentare de transport, va putem oferi următoarele mai rapid și mai ieftin moduri de transport: DHL, EMS, ETK.Prin aceste modalități, puteți obține elementul în termen de aproximativ 5-7 zile lucrătoare.

Vă rugăm să notă: Pentru clienții și de vreme, poate, uneori, se va întârzia un timp, dar ne vom extinde timpul de livrare pentru tine, așa că, vă rog, așteptați ceva mai mult timp, cu răbdare.

1) Picătură de transport maritim de Servicii.

1.Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.Dar ar trebui să ne lase un rețineți că vă Rugăm să nu includ încasări.Acest lucru este pentru Picătură de Transport maritim!și atunci vom în funcție de cererea dumneavoastră de a trimite coletul.

2. Vom trimite articole în termen de 3-5 zile după ce sistemul confirmă cumpărători de plată.

2) En-Gros De Serviciu.

1.Dacă pentru mult 15 buc, oferim curierat rapid (DHL, EMS, ETK).Daca ai comanda de 20 buc, oferim curierat rapid (DHL, EMS, ETK) și să dea cumpărătorului de 5% reducere.Dacă comandați mai mult, vom în funcție de cantitatea de a oferi cumpărătorilor cel mai bun discount.

2.Dacă vrei să știi mai multe mesaje de en-Gros de servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom fi mereu aici pentru tine.

2) Cum pot urmări meu parecl?

Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide)

3) Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?

Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

MagicKit Brand au Magie, pentru a Personaliza masina ta! Face masina ta noua!

Atenție!!! Vechiul design avut update la noul design care cu camera,poze reale sunt ca de mai jos(design-ul este același cu vechiul design de mai sus,doar cu un aparat de fotografiat acum)vă rugăm să rețineți Pentru referință

Extern De Certificare De Testare CCC
Stil GT R Stil
Tip De Element W205 GTR Stil grila Fata
Tip De Material ABS
Lățime Produs 17cm
Element De Lungime 121cm
Articol Greutate 1000g
Material De înaltă Calitate ABS
Numele Modelului Pentru Mercedes Benz GLE Coupe C292 W292 2016-2019
Montarea Pentru Mercedes Benz GLE Coupe C292 W292 2016-2019
Numarul Parte Nu Se Aplică
Finisaj de suprafață Vopsit
Modelul Anului 2016-2019
Garanție 6 luni
Pachetul Inclus 1x GTR Stil grila Fata (FARA EMBLEMA)
Nume De Brand MagicKit
culoare Negru lucios
Înălțime Element 36cm
Plasarea pe Vehicul Fata, Centru
Montarea De Tip Înlocuirea Directă
Origine NC(de Origine)

Produse similare