Original 10BUC TCA8418RTWR TCA8418 PZ418 WQFN-24 IC NOU ÎN STOC TRANSPORT GRATUIT

41.80lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: balustrada ventuza, lampa de ceață nissan teana, sea wind, incalzitor nissan, mâner nissan pathfinder, apple a vieții private, ecran de imprimare de mătase, lampa de ceață nissan qashqai, baterie usa, dihor.

≡≡≡≡≡ Bine ati venit la Magazinul nostru ≡≡≡≡≡

KeXunDa Electronic (International) Co., Ltd

Adresa:#16 Bloc D, HuaQiang Plaza, HuaQiang North Road , Futian District,ShenZhen,China

Tel:86-755-82524243 | Fax: 86-755-82782345

Persoane De Contact : Xin Ke

Profilul de companie:

KeXunDa electronice a fost infiintata in anul 2009, este un profesionist distribuitor internațional de IC și alte componente electronice, după ani de dezvoltare constantă, stabilirea unei bune afaceri internaționale reputație și laudă publice.Aderarea la excelenta reputație de afaceri, să adere la integritatea bazat pe filosofia de afaceri, de numărul mare de clienți laudă și de sprijin.În continuare pentru a oferi clientilor cu produse de înaltă calitate și servicii superioare; inventar de date, mai mult de 3000000 diferite produse poate satisface cererea dumneavoastră.Vă veți bucura de componente electronice noi vă oferim one-stop de servicii de sprijin.

KeXunDa electronice și sute de întreprinderi celebre de la acasă și în străinătate este strâns

relații bune de cooperare, componentele electronice sunt utilizate pe scară largă în construcții civile,industriale și militare domenii.Include electronice de larg consum, dispozitive portabile, de sănătate, de securitate inteligente, economisirea de energie, de energie, de comunicație și de rețea, de calcul, de stocare, de gestionare a energiei, electronice auto, electronice industriale, etc.

Promitem :

KeXunDa electronics este cel mai fi la usurinta, cele mai fiabile componente electronice furnizor!Bine ati venit generale comercianți de a negocia, de a deveni un prietenos pe termen lung de cooperare cu partenerii, de a crea strălucire împreună!

KeXunDa electronice în viitor împreună cu tine.

De Înlocuire Și De Rambursare:

1. Noi oferim 90 de zile de garanție de calitate

2. Dacă părțile achiziționați de la noi nu sunt de perfecționat de calitate sau nu funcționează, vă rugăm să pur și simplu a reveni la noi pentru înlocuire sau de restituire

3. Dacă o parte este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 3 zile de la sosire.

4. Orice piese trebuie să fie returnate în starea lor originală pentru a beneficia de o restituire sau de înlocuire

Feedback-ul:

Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să lăsați feedback-ul.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Putem lucra împreună pentru a rezolva orice diferend.

≡≡≡≡≡KeXunDa vă doresc un cumpărături fericit,bine ați venit la următoarea vizită.≡≡≡≡≡

starea Noi
Tensiune De Alimentare A
Cerere Calculator
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model TCA8418RTWR
Temperatura De Operare A
Nume De Brand XinKeICGOO
Tip Logica ICs
Disiparea De Putere A
Pachet SMD

Produse similare