Biciclete Inteligent De Iluminare Din Spate Fără Fir Control De La Distanță Cu Bicicleta De Cotitură Lumina De Siguranță Stop Ciclism Scaun Lumini De Avertizare Lampa Spate

67.86lei

-35%

104.42lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: bicicleta led smart, bicicleta lampa spate, bicicleta lanterna, bicicleta lampa spate, biciclete led, biciclete lampa, bicicleta cu laser, magicshine cablu, bicicleta cu led, bicicleta lampă cu led-uri.

Bicicleta din Spate Lumina Inteligent fără Fir Control de la Distanță cu Bicicleta de Cotitură Lumina LED Stopul Spate de Siguranță lumini de Ciclism Scaun Muntele de Avertizare a Lămpii de Înaltă calitate de la distanță de control cu LED-uri de lumină direcțională este utilizat pentru utilizarea de noapte, cum ar fi ciclism, transport copil, jogging, mersul pe jos, drumul de urgență și de camping.Sale de direcție luminează intermitent indică faptul că în noaptea de călătorie factor de siguranță este mult îmbunătățită.

Caietul de sarcini:

1. larga raza vizuală.

2. ușor de instalat.

3. utilizați 2 baterii tip AAA (nu include)

4. suprafață impermeabilă efect ajunge IPX2,garanta utilizarea de zi cu zi.

5. LED de înaltă calitate, garantez efectul de avertizare.

Aspecte care necesită o atenție deosebită:

1. nu demontați și montați fără permisiune.

2. Acest produs protejează numai din nou ploaie.Vă rugăm să nu lăsați-l în apă.

3. după utilizare ,vă rugăm să opriți coada buton de comutare ,pentru a evita scurgerile de energie electrică.

4. Tensiunea bateriei este mai mică de 2,3 V și nu de lucru standby curent

Bicicleta funcție de lumină descriere:

1. Control de la distanță: Un total de 3 butoane

1 viraj La stânga cheie: Apăsați stânga butonul ,butonul se aprinde intermitent, iar partea din spate stanga se aprinde intermitent, apoi apăsați butonul pentru a stinge indicatorul.

2 Dreapta cheie: Apăsați dreapta butonul, butonul se aprinde intermitent, iar partea din spate dreapta se aprinde intermitent, apoi apăsați butonul pentru a stinge indicatorul.

3 LED-uri de lumină cheie: apăsați LED-uri buton, buton indicator este întotdeauna pe ,și lumina roșie în coada de lampa este întotdeauna pe .Apăsați CONDUS din nou butonul, butonul de flash-uri de lumină, și lumina roșie din spate luminează intermitent.Apăsați pe LED-uri buton pentru a treia oară, și opriți lumina roșie de pe coada de lumină.

2. Stopuri: un buton de comutare, red LED lumina de avertizare, galben LED indicator lumina.

1) acceptam Al ipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie m ade in termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

8. Timp De Livrare:

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Casteluldinpovesti.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Casteluldinpovesti.ro!

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Certificare CCC
Alimentare Baterie
Nume De Brand Eycocci
Montare De Plasament seatpost
Caracteristică bicicleta stop bicicleta spate lumina
Sursa De Lumina LED Biciclete Lumina
Numărul De Model Bicicleta lumina din spate
Funcția LED Biciclete Lumina Farurilor
Stil lumină biciclete,biciclete lumina din spate,led-uri ciclul de lumina

Produse similare