Curea De Spaghete Visiniu Rochii De Seara Sirenă Elegant Petrecere De Bal Rochii Volane De Tafta Ocazie Formale Rochie Fără Mâneci Haina

188.07lei

-29%

268.64lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: burgundia rochii, margele rochie de cocktail de seară, rochie de petrecere, jueshe rochie de mireasa, scurt rochie cu coada, burgundia hl rochie, rochie formale, rochie lunga rosie, chiar și rochia, tafta rochie de cocktail mâneci.

Dimensiunea Diagramă

*Lungimea rochie fara bretele este măsurată de la partea de sus de la decolteu la tivul rochiei. *Unul sau doi centimetri de eroare ar putea fi posibil în cadrul măsurătorilor. *Fiecare rochie are un unic size chart,va rog compara măsurare a măsurătorilor prevăzute în graficul de dimensiunea.Și nu măsoară cu îmbrăcăminte, cu excepția lenjerie.

Modelul Arată

NOTE

1, vă Rugăm să nu alegeți dimensiunea care îl purta de obicei și vă rugăm să alegeți dimensiunea în funcție de mărimea noastră grafic! 2, ecrane de Calculator au aberațiilor cromatice,mai ales între CRT ecran și ecran LCD.Nu putem garanta că culoarea produselor noastre va fi exact la fel cu fotografii-ai văzut. 3, satisfactia Clientului este de 100%, cu o comunicare foarte bună cu noi.Vă rugăm să ne e-mail toate preocupările pe care le aveți.De obicei ne întoarcem imediat,nu mai târziu de 24 de ore(de luni până vineri).

Brand XUCTHHC

Suntem un brand faimos, care specializata in producerea de seara,de mireasa si rochii de domnisoare de onoare.Principiul nostru:de înaltă calitate și ieftin.Aici puteți obține cele mai bune rochii cu pret accesibil.Vă mulțumim pentru alegerea XUCTHHC +Follow pentru a PRIMI Cupoane

Lungime maneca(cm) Fără mâneci
Material Poliester
Ocazie Petrecere Cocktail
Nume De Brand XUCTHHC
Origine NC(de Origine)
Rochii De Lungime Podea-Lungime
Element De Moda backless
Imagini Reale Da
Maneca Stil Curea De Spaghete
Tren NICI unul
Decolteu V-Neck
Tesatura Tip Tafta
Talia Naturale
Decor Volane
Tip De Element Rochii De Seara
Silueta Trompetă / Sirenă
Numărul De Model 91560
Built-in Sutien Da

Produse similare