Pentru Comutator Pro Bluetooth Wireless Controller Pentru NS Splatoon2 la Distanță Gamepad Pentru Nintend Comutator Consolă Pentru a Comuta Lite Consola

76.78lei

-39%

127.96lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: splatoon comutator, joc de control, comutator lateral pro, fix nintendo comutator controler, gulikit comutator, splatoon, nintendo a comuta regulatoarelor de circulație, doc comutator pro, Control, controler mod pro.

Pentru Comutator Pro Bluetooth Wireless Controller Pentru NS Splatoon2 la Distanță Gamepad Pentru Nintend Comutator Consola Joystick-ul Comuta Pro NS

Caietul de sarcini:

Barton descriere

1. Direcția Pad (D-pad) 2. Butoane De Acțiune 3. Left Analog Stick (L2) 4. Right Analog Stick (R2) 5. Butonul HOME(pornire/oprire) 6. Indicator LED 1,2,3,4, 7. Buton Turbo 8. Captura 9. Meniul de selecție - 10. Meniul de selecție + 11. Stânga declanșează 12. Chiar declanseaza 13. Reset(Power off)

Caracteristici Principale:

1. Utilizarea cu Nintendo Comutator consolă 2. Dual Shock 3. Cu funcția turbo, funcția de Captură, funcția de Acasă. 4. Cu 0,7 m cablu de încărcare 5. Două înaltă calitate stick-uri analogice vin fără nici mort zona 6. Versiune Bluetooth: 2.1+EDR 7. Built-in 3.7 V/400mAh Li-ion baterie, suport de 8 ore a timpului de lucru. 8. Cu senzor, nu NFC, nici treaz funcția

Turbo Caracteristică:

1).Apăsați și țineți apăsat un buton de acțiune, apoi apăsați butonul Turbo, Turbo caracteristică va fi valabil.Pentru un exemplu, Apăsați și mențineți-O, apoi apăsați T, acțiune pentru a va continua. 2).Pe baza de mai sus 1) de stat, apăsați T pentru a opri funcția Turbo.

Asocierea Metode:

1. 1st timp pentru a conecta: Apăsați și țineți apăsat butonul de pornire timp de 5 secunde în Schimbare Prindere/pagina de Comanda, si 4 indicatori aprinde intermitent, rapid. 2. Al 2-lea timp pentru a se conecta: Apăsați butonul HOME de pe orice pagină, și 4 indicatori clipește încet.

Funcții de indicatori cu LED-uri(ca imagine)

1. Indicație pentru controler conectat : 1).1 LED indicator este pe cât de repede 1 controller este conectat. 2).2-LED indicator este pe cât de repede al 2-lea controller este conectat. 3).3-LED indicator este pe cât de repede a 3-controlerul este conectat. 4).4 LED-ul indicator este pe cât de repede a 4-controlerul este conectat.

2. Indicatorul De Încărcare: 1). 4 indicatori cu LED-uri clipesc încet în timpul încărcării în legătură de stat cu consola. 2).Potrivit indicatorul LED clipește încet în timpul încărcării în legătură de stat cu consola. 3. Indicația de tensiune joasă: 1. Potrivit indicatorul LED clipește încet la joasă tensiune în legătură de stat cu consola. 4. Asocierea indicație 1. Apăsați și țineți apăsat butonul HOME de 5 secunde, 4 LED-uri clipesc rapid în timpul împerecherii.Potrivit LED indicator ține PE după asociere de succes. 2. Apăsați și țineți apăsat butonul HOME de 5 secunde, 4 LED-uri clipesc încet dacă asociere succes.

Introducere în mâner

1) Acest produs este un nou controler de joc fără fir, care este compatibil cu Comutator. 2) Nu este nevoie pentru a încărca orice driver, mânerul poate fi folosit după asocierea cu gazda. 3) Se adoptă Bluetooth-comunicare wireless pentru a se conecta cu gazda, care are un puternic capacitatea de anti-interferențe, gratuit, de control și stabilă conexiune de semnal. 4) design Ergonomic și mâner lumina structură a face jucătorul simt confortabil, chiar dacă joci în mod continuu, nu se va simți obosit. 5) Acest mâner sprijină giroscop Valturi funcție și susține dual motor funcția de vibrație

Pachet:

1x Wireless gamepad pentru Nintend Comutator Pro joc de consola

Model1 Nintendo A Comuta Lite
Nintendo Model NINTENDO A COMUTA
Numărul De Model NINTENDO A COMUTA
Pachet Da
Funcția Nu trezi funcție
Nume De Brand GEN JOC
Tip Gamepad-uri
Tip De Interfață Bluetooth
Function1 Nu NFC
Compatibil Marca/Model Nintendo

Produse similare