Rezumat de Aur Frunze de Plante de Arta de Perete Panza Pictura Nordică Postere si Printuri Poze de Perete pentru Living Modern Decor Acasă

22.65lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: munca perete, de sex masculin abstract, arta de perete, pentru acasă, simplu, modern, postere, decor de aur, Imagine Abstracta, cadru perete, minimalist print, mare rezumat panza pictura, mare de perete rame pentru camera de zi.

1, afișul nu este manual, este tipărită de mașină pe panza, care este cel mai bun material pentru poster,

este groasă,tare,rezistent la apa,are culori vii și nu va dispărea,este ideal pentru decorarea acasă ,

copii decorare dormitor,camera de zi de decorare,cadou.

2, poster este fără interiorul și în afara cadrului de a menține scăzut costul de transport maritim, nici mat , nici în interiorul cadrului ,

nici în afara cadrului , doar panza .dar această dimensiune este de obicei rama foto dimensiune și puteți obține gata cadru cu ușurință.

3,Ca efecte de iluminare, culoarea de obiecte poate un pic diferite de imagini.

4,Dacă aveți orice probleme,puteți contacta oricând cu noi,vă vom răspunde cât mai curând posibil.Multumesc!!!

Despre produs:

- Tabloul nu este manual, este tipărită de mașină pe Panza ceea ce este cel mai bun material pentru poster,este groasă,tare,rezistent la apa;poster are culori vii și nu va dispărea.Este ideal pentru decor acasă,copii decorare dormitor,camera de zi de decorare,cadou.

- De a menține scăzut costul de transport maritim și pentru a evita cadru deteriorat la transport, nici mat,nici un cadru în interiorul,nici în afara cadrului ,doar panza.

Despre transport:

- Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă sau completă înainte de a plasa comanda.

- Coletul va fi expediat cu ePacket și China post air mail gratuit,vă rugăm să contactați cu noi, dacă vrei experss livrare.

- Data de livrare de așteptat vor fi afectate de către autoritățile vamale, vremea etc., uneori, este posibil să dureze un pic mai mult pentru a primi, vă Rugăm să ne contactați atunci când nu ați primit pachetul pentru a extinde scopul de protecție .

Despre servicii:

Vom face noastre cele mai bune servicii pentru a satisface cumpărător,vă rugăm să contactați cu noi, dacă există orice problemă de calitate , element care nu a primit etc., restituire sau de înlocuire este acceptabil.Vă rugăm să nu lăsați un feedback negativ înainte de contact.Multumesc!!!

Poster Pânză Panza De Imprimare
Original No
Tip Panza Tiparituri
Panza De Artă Pictura Pe Perete
Forma Dreptunghi Verticale
Technics Vopsire Prin Pulverizare
Perete Panza arta print
Nume De Brand qunexc
Nordic Poster imprimare perete
Numărul De Model D849
Stil Modern
Baza De Sprijin Panza
Mediu Cerneala Rezistenta La Apa
Subiecte Flori
Cadru No
Material Panza
Modul cadru Neînrămate

Produse similare