50g de înaltă calitate dur vin natural roșu granat vindecare cristale prime pretioase pentru DIY face bijuterii en-gros preț

59.67lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: granat verde, sfera de piatra, cu feng shui pixiu mantra inel, piatra de cristal, prime de fum, Cristal, larimar, piatra, prime granat piatră prețioasă, multe pietre pretioase naturale, mici pietre naturale.

Vin Natural roșu granat prime de piatră prețioasă

greutate:50g

Pachet: va fi pachet ed cu bule în interiorul și sac de siguranță în afara

Notificare:

*Fiecare element este diferit, vom livra produsele la întâmplare, dar noi vom alege cel mai bun pentru a trimite la tine, vă mulțumesc pentru încredere și înțelegere. *În funcție de dimensiunea palmei și Unghiul de fotografiere, va exista o eroare de dimensiune.Vă rugăm să consultați detaliile de greutatea produsului.Vă mulțumesc!

Atenție

1# Toate elementele sunt împușcat în lumină naturală.După cum este cunoscut tuturor, fiecare piatră naturală are propriile caracteristici, și nu există nici aceeași existență.Vă rugăm să nu te superi dacă produsele pe care le primiți sunt diferite de cele prezentate in imagine.

2# Cumpărătorii Internaționale vă rugăm să rețineți că taxele de import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Transport

1# Ne va livra bunurile în termen de 3 zile lucrătoare de la efectuarea plății.Vă rugăm să confirmați adresa de livrare in aceasta perioada.

2# Articol vor fi expediate din China Post de Standard de Transport maritim Internațional (cu număr de urmărire).În general, 10 la 30 de zile, unele țări ar putea fi de 30 la 60 de zile.

Post-vânzare

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele pe care le primiți, vă rugăm să ne contactați din timp.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine.Ne vom ocupa de situația în funcție de situația reală a individului.

Feedback-ul

1# vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări.

2# Dacă sunteți mulțumit cu produsul primit, vă rugăm să ne dea un comentariu favorabil.Evaluarea ta este cea mai bună încurajare pentru noi.Vă mulțumesc foarte mult!

Material Cristal
Tema oamenii
Caracteristică Regională Africa
Stil cu feng shui
Nume De Brand DH JINGKA

Produse similare