Pentru Toyota Corolla 2020 4* Inoxidabil Auto Interior Mânere Uși Decora Cadru Trim

72.47lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: toyota corolla 2019 accesorii cotiera, toyota corolla, 10 inch cadru, controlul toyota sienna, 2021 toyota corolla, 1 din buzunar, corolla tapiterie, remorcare toyota corolla, 2020 corolla, toyota corolla uși tăiate.

Pot exista unele diferențe în modele de masini din diferite țări(cum ar fi diferite de ani și configurații ).Vă rugăm să verificați cu atenție dacă partea de instalare este în concordanță cu imaginea atunci când vă cumpărați-l.Multumesc.

Tip De Material:Oțel Inoxidabil

Suprafața Tehnologie:Placare Proces

Cantitate:4 BUC/Set

Metoda de instalare: 3M Adeziv pastă de Instalare

Culoare :fibra de Carbon de culoare / Negru titan / Argintiu

1.Potrivit Pentru Toyota Corolla 2020

Sfaturi cald! 1.Conformitatea cu testul :Demontați produsului,așezați produsul în locul unde aceasta trebuie să fie instalat și verificați dacă acesta este în concordanță 2.Curățare :în mod Repetat scrub-ul de instalare cu o cârpă de bumbac curată

3.Tratament de încălzire :Utilizarea brichetă sau un uscator de par pentru a incalzi adezive 3M de pe spatele produsului pentru a spori produs pentru a spori aderenta produsului. 4.Reparații :Pentru o mai bună fixare a produsului stoarce ușor produsul timp de 30 de ani la 1 minut după instalare.

Extern De Certificare De Testare ISO9001
Înălțime Element 2inch
An 20
Articol Greutate 0.2kg
Tip De Element Interior Semifabricate
Lățime Produs 5inch
Tip De Material Din Oțel Inoxidabil
Element De Lungime 10inch
Numele Modelului TC0102

Produse similare