1buc Alb Natural Piatra de Cristal tipul de Piatră prețioasă Pomul Vieții Sârmă Învelite Naturale de Cuart Clare de Vindecare Punct de Cristal Pandantiv Colier

18.34lei

-5%

19.49lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: cuarț copac, forma de inima de piatră, pomul vieții wire wrap, inel de cristal maro, pandantiv piatra, punctul de piatră prețioasă pandantiv, piatră prețioasă copac, cristal de cuarț, frunze de piatra, piatră prețioasă naturale de animale.

Informații Despre Produs:

1、Pomul vieții sârmă învelite piatră prețioasă de vindecare a subliniat clar naturale de cuarț de cristal pandantiv de 0,2 mm grosime lanț din oțel inoxidabil.Dimensiuni perfecte ca pandantiv colier pentru femei și bărbați, puteți potrivi cu alte bijuterii cu ușurință pentru a finaliza look-ul.Acesta va arata foarte bine indiferent de ocazie.

2、pomul vieții cu seminte,ramuri și rădăcini semnifică arborele genealogic.Se va infuza abundență și prosperitate în viața ta.Atunci când o porți,promovează frumusete, sanatate,mult noroc,și de vindecare.

3、100% Manual: Cu stilul clasic, piatră prețioasă este de sârmă înfășurat de mână cu sunet de argint sârmă.Sperăm că vă place și bucurați-vă de acest colier handmade la fel de mult ca ne-am bucurat de a face și a saramurii pentru tine.Acest fir înfășurat-colier de cristal este elegant și elegant pentru orice tinuta casual sau formale.

4、Clar de cuarț și de cristal de culoare , de asemenea, numit piatra de cristal, și este o mare meditație piatră, stimuleaza gânduri clare, îmbunătățește înțelepciune.vindecare și trezire spirituală.

5、este un mare cadou pentru prietenul tau cel mai bun, alte semnificative, sau oricine care se bucură de handmade bijuterii fine.

Descriere:

Nume Produs: Naturale Cristal Agat Pandantiv

Aplicabile: accesorii de îmbrăcăminte, vacanță, cadouri, etc.

Dimensiuni: A/B: aprox. 50x15mm--60x18mm C: 40x10mm-50x12mm (manual de măsurare, vă rugăm să permiteți un micro eroare)

Material: piatra naturala + cupru

Meșteșug: mână-țesute, înfășurat în jurul valorii de sârmă de aur

Coarda din piele lungime: 40 cm+5 cm (retenție de culoare: aproximativ 6 luni)

Observații: piatra Naturala țesute de mână, vă rugăm să prevaleze în natură!

Lista:

Naturale Cristal Pandantiv Colier*1buc

Imagini De Produs:

Material Piatra
Tema copac
Stil Modern
Caracteristică Regională China
Picătură de transport maritim Suport

Produse similare