Dubai Verde Cu Paiete, Rochie De Seara 2020 Personalizate Celebritate Rochie De Petrecere Halat De Serată Arabia Saudită Mare Split Partea Sexy Rochii De Bal

581.34lei

-41%

985.33lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: maje femeie, 50 de ziua tricou, rochie verde pentru femei, negru rochie sundress, mare celebritate rochii, festa rochie de celebritate, oamenii satin, gen dezvăluie partid decor, ochiurilor rochie de celebritate, halat femei.

Bine ati venit La Domnul Zhu Nunt ng & Evenimente Rochii Co., Ltd

Suntem un profesionist de nunta rochii de fabricație cu o fabrică în China.Am fost angajate în fabricarea și exportul de mireasa & rochii de moda pentru aproximativ 10 ani.Putem personalizate copie fac gamă largă de rochii, inclusiv stiluri.

Fabrica Noastră Caracteristică:

1.Excelent calitate-tesatura superior, dedica măiestrie, măsurarea precisă și completă sistem QC.

2.Preț competitiv ... mai multe cantități, mai multe reduceri.

3.Livrare rapida--livrare în termen de 10-15 zile de la data comenzii plasate.

4.De înaltă calitate-Alege țesături în funcție de diferite rochii .

Putem face, de asemenea, personalizate pentru imagine rochie dacă doriți să ne trimiteți poze, en-gros este, de asemenea, bun venit călduros, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați pentru mai multe informații:)

Vă rugăm Memento: ordinea este doar pentru o bucata de rochie.Nu va veni împreună cu orice accesorii,cum ar fi pălărie,tul, mănuși,voal,Combinezoane,Jachete/Sal/Împachetări etc.Dacă post în BRAZILIA, vă rugăm să ne spuneți receptor CPF în caseta de mesaj, fără ea, nu putem posta rochia, multumesc pentru intelegere.

Personalizat de Servicii, Dacă doriți să comandați o personalizate dimensiune,vă Rugăm să completați formatul de mai jos și să ne ofere, atunci când plasați comanda.Multumesc!!! 1. Bust: Cm/ Cm 2. Talie: Cm/ 3 Inci. Solduri: Cm/ Inch 4. Gol De La Etaj, Cu Toc: Cm/ 5 Inci. Fizice Înălțime: Cm/ Cm 6. Rochie de Culoare( vă Rugăm să selectați o Culoare Nr.din Graficul de Culori): Culoare NR. # 7. Purta Data: 8.Alte Cerințe:

Notă : vă Rugăm să rețineți că fotografia poate fi ușor diferite de la un element real în termeni de culoare din cauza iluminatului în fotografie fotografiere, afișaj sau temperatura de culoare etc.

De ecrane de calculator au aberațiilor cromatice, mai ales între ecran CRT și LCD ecran, nu putem garanta că culoarea produselor noastre va fi exact la fel cu fotografii vedeți.

Despre Noi

Bine ati venit la Domnul Zhu Nunta si Evenimente Rochii Co., Ltd .Suntem o fabrica direct Casteluldinpovesti.ro magazin specializat in Nunta si Evenimente , Haine, Pantofi și Accesorii și alte larg game de produse de moda.

Ca unul dintre cei mai importanti imbrace si rochia de mireasa de designer companii din China, avem propriile noastre profesionale designeri și proiectat peste 90% din produsele afisate in magazinul nostru.Avem propriile noastre de fotografi profesioniști și modele, și să insiste pe oferirea de 100% real fotografii de produs.

Ne străduim întotdeauna să ofere clienților cu produse de înaltă calitate la prețuri competitive.Cele mai multe dintre produsele noastre sunt lucrate manual, cu respectarea strictă a calității procesului de verificare.Suntem, de asemenea, foarte puternic personalizate rochii și rochii de mireasă.

Avem, de asemenea, să acorde o atenție mai mare la serviciile noastre clienților, și doresc să aibă o mare experiență de cumpărături la magazinul nostru.

Metoda De Plata

Plata integrală trebuie făcută în termen de 3 zile de la plasarea comenzii

(1)drepturile de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

(2)vă Rugăm să verificați cu biroul vamal de țară pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Transport

• Asigurați-vă că vă oferi corect adresa de livrare si telefon .Toate elementele vor fi livrate la adresa de livrare furnizate de tine.

• Vă rugăm să alegeți una din serviciul de transport maritim vrei:

(1).HongKong Post Air Parcel( transport Gratuit în întreaga lume) (mai puțin de 2 KG) va dura aproximativ 10-30 zile lucrătoare pentru a ajunge sau mai mult în timpul sezonului de vacanta, Oferim număr de urmărire. (Dar un pic mai mult timp, trebuie să ai suficientă răbdare de așteptare pentru produsele, chiar și rareori a pierdut).

(2).Puteți alege EMS (mai mult de 10 elemente vor fi liber), va dura aproximativ 5-12 zile lucrătoare (foarte bun mod de transport, de a recomanda pentru tine)

(3).Puteți alege Express DHL, UPS, plus costurile de Transport.Aceasta va dura aproximativ 2-7 zile lucratoare de zile.

Politica De Returnare

Ca întotdeauna, dacă există o problemă sau dacă elementul este nesatisfăcător, vă rugăm să ne contactați în primul rând pentru o rapidă și satisfăcătoare de rezoluție.

Vă rugăm să confirmați comanda (dreapta dimensiune, culoare, stil) cu atenție înainte de a vă decide pentru a plasa comanda.Toate comenzile sunt procesate în funcție de confirmare a comenzii, și vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface toți clienții.Putem garanta doar produse de calitate va fi emis.Toate comenzile plasate pe site-ul nostru ar trebui să fie conforme cu politica în orice condiții.

1. Reveni

--Va rugam sa ne contactati pentru a reveni la primul termen de 48 de ore de la primirea produsului.Apoi, puteți discuta cu noi despre problemele pe care le au. 90% din timp suntem în măsură să rezolve problema prin oferirea de asistență tehnică, fără a fi nevoie pentru a trimite nimic inapoi.

--Returnat trebuie să fie în stare perfectă, așa cum a fost trimis la tine, nu a fost modificat și nu a fost purtat.Dacă există orice urme de praf, pete murdare, schimbare și așa mai departe, nu vom oferi rambursări.Pentru rochii, de asemenea, trebuie să plătească 30% cantitatea totală de ordine ca repopula taxă.

- Va oferim GRATUIT REPARAȚII pe rochia ta!Dar poștale pentru a trimite-l înapoi și re-costul de transport maritim pentru tine va fi pe contul tău.

- Este necesar ca elementul sau rochii ar trebui să fie returnate în termen de 14 zile după întoarcerea cererea este acceptată.

Tip De Element Rochii De Seara
Imagini Reale No
Tesatura Tip sequin
Rochii De Lungime Podea-Lungime
Numărul De Model MZ03071528
Ocazie Petrecere Cocktail
Element De Moda Simplu
Nume De Brand Lowime
Tren NICI unul
Talia Naturale
Built-in Sutien Da
Material Poliester
Decolteu Unul-Umăr
Decor Paiete
Silueta Asimetric
Maneca Stil Unul-Umăr
Lungime maneca(cm) Plin

Produse similare