HQYQJJHYR American de Lux Brodate Living, Perdele Decorative de Înaltă Calitate Chenille Elegant Perdele Pentru Dormitor Fereastra

61.42lei

-53%

133.51lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: cabinetul cortina, frunze umbra, perdea de living de lux, decor de lux, perdele, perdea, brodate copac cortina, magazin de lux decor, mobilier de dormitor dulap luxuri, moare perdele, perdea pentru camera live.

Dacă doriți aceeași ca în fotografie, vă rugăm să comandați 2 bucata .Dacă nu există nici o perdea dimensiune vrei, putem perdele la comandă dimensiune doriți, vă rugăm să ne dea mesaje Pachetul inclus: 1 buc x perdea sau 1 bucată x tul Sfaturi: 1.Pretul este pentru 1 bucata de perdea sau tul.Perdea și tul sunt vândute separat. 2.Dimensiuni:W-înseamnă lățime, Eu ... înseamnă Lungime.Lungime: Gratuit pentru a regla, Max este de 2,7 metri 3.Cortina width= de 2 ori pe rod/traversă lățime. 4 .Nu Sunt Incluse: Canaf/Tieback/ Valance 5.Înălțimea de eroare de prelucrare este de 1-3cm După prelucrare lățimea de fiecare bucată de pierdere este de 10-15cm 6. Toate elementele sunt de fotografiere reală.Cu toate acestea, diferite de monitoare poate provoca culori pentru a varia ușor.Valența nu este inclus în preț, dacă aveți nevoie să ne contactați 1) În scopul de a asigura personalizate de calitate de perdele avem nevoie de 5-10 zile pentru tine de a personaliza cu atenție perdele, și apoi trimite la tine. 2) Vom folosi întotdeauna UPS/Fedex/DHL/EMS/e-EMS/RETS-EXPRESS/DPEX/Aramex. 3) atunci Când primiți pachetul dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați în primul rând, vom încerca să vă ajute să rezolve, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre vă rugăm să ne dea 5 stele feedback-ul ca o recompensă, foarte recunoscător.FAQ 1), Astfel încât satisfacția clienților este serviciul companiei noastre scopuri, dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne contactați, pentru prima dată, pentru că diferența de timp va vom raspunde la tine în termen de 24 de ore, vom încerca să vă ajute rezolva, nu ne bazăm pe satisfactia Clientului este de succes, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre vă rugăm să ne dea 5 stele lauda ca o recompensă, foarte recunoscător 2) taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt cumparatori responsabilitatea. 3) bun venit să se intereseze despre prețul cu ridicata Aftermarket atunci când primiți pachetul dacă aveți orice întrebări, vă rugăm prima Dată să ne contactați ( cn1517787735axvm ) , va ajuta pentru a rezolva,Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre vă rugăm să ne dea 5 stele lauda ca recompensa va Multumesc.

Sfaturi 1 Perdea și tul sunt vândute separat
Funcția Translucidus (Umbrire Rata De 41%-85%)
Tip Cortina
Tip De Instalare Instalare Plafon
Sfaturi 2 Am suggust 2 piese pentru o singură fereastră
Aplicabile Tip Fereastră Bovindou
Tip fereastră Octogonal Bay Fereastră Fereastră Oriel Fereastră Fereastră Franceză Plat Fereastra
Utilizarea Birou
Material Cortina Pânză + Perdea Voile
Locație Camera De Zi
Numărul De Model TJ5455028
model Brodate
Valance 65 de dolari pe metru, nu este inclusă în preț
Prelucrarea Accesorii Cost Inclus
Format Coarda
Notificare Canaf/Tieback/Valance nu sunt incluse
culoare verde
Pachetul Inclus 1 bucata perdea sau 1 bucata tul
Cerere ocazii Camera De Zi Dormitor Bucatarie Geamul Portierei
Cortina Pânză Material chenille
Model Tip Carouri
Technics Țesute
Stil Stil American
Origine NC(de Origine)
Deschiderea și Închiderea Metoda La stânga și la Dreapta Biparting Deschide
Nume De Brand HQYQJJHYR

Produse similare