Copii de crăciun, Zi de Naștere Cadou DIY casă de Păpuși în Miniatură Kit Mini 3D Roz Casă de Lemn în Camera de Jucărie cu Mobilier de Lumini cu LED-uri

56.13lei

-28%

77.97lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: diy casă de păpuși, vilă roz casă de păpuși, fairy cutie poștală, diy păpuși kit miniatură, blyth, crăciun păpuși kit, pânză de culoare roz, casă de păpuși în miniatură decoratiuni de craciun, crăciun casă de păpuși, diy 3d diy din lemn in miniatura casa.

Acest DIY miniatură casă de păpuși este un cadou perfect pentru cei care sunt pasionați de meserii și miniaturi!Ea are destul de realist mobilier, bunuri de uz casnic, decoratiuni, plante si multe alte piese, arătând ca un adevărat mini camera.Îl puteți folosi ca desktop-ul tau decor dupa ce termina.

Caracteristici:

DIY miniatură roz casă de păpuși cu destul de realist mobilier, decoratiuni, plante, etc.

Realizate din material bun, piesele sunt tăiate cu precizie pentru a se potrivi în mod corect împreună.

Dotat cu 2 lumini cu LED-uri, un 30ml lipici și o cutie de baterie, după cotitură pe luminile, se va arata mult mai atractiv.

Excelent jucării pentru copii pentru a inspira gândirea lor, să încurajeze lor mână de coordonare ochi și cultive răbdarea lor.

Potrivit pentru persoane de peste opt ani.Cadoul Perfect pentru Valentine ' s Day, Ziua copilului, Crăciun, Ziua Recunostintei, Ziua de nastere, etc.

Manual de limba engleză cu detaliate si imaginile colorate vă va ghida cum sa fac pas cu pas.

Notă:

1. Acest produs include doar piese, trebuie să fie asamblate de unul singur.

2. Instalarea de instrumente și bateriile nu sunt incluse, trebuie să-i pregătească de unul singur.

Caietul de sarcini:

Material: rasina + plastic + lemn + textil

Stil: A-Fără Capac de Praf / B-cu Capac de Praf (Opțional)

Baterie: 2 * 1.5 V baterii AAA (nu sunt incluse)

Dimensiune finit: 15 * 11.6 * 12.5 cm / 5.9 * 4.6 * 4.9 in (L * W * H)

Dimensiuni ambalaj: 25 * 8.5 * 6cm / 9.8 * 3.3 * 2.4 în

Greutate Pachet:

A: 420g / 14.8 oz

B:480g / 16.9 oz

Lista De Pachete:

1 * Casă De Păpuși În Miniatură

2 * LED-uri de Lumină

1 * 30ml Lipici

1 * Cutie De Baterie

1 * Manual De Utilizare(Engleza)

1 * Capac De Praf

1.Produs Original, pozele sunt furnizate pentru clienții vechi.

2.En-gros/dropshipping ambele acceptate, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți nevoie de o mai mare pret sau mai rapid de transport maritim.

3.Am expediat în întreaga lume prin China post,HK post EMS,DHL, Fedex,și așa mai departe,în funcție de alegerea ta, atunci când plasarea de comenzi.suntem în imposibilitatea de a controla timpul de livrare,deoarece este procesat de către terți de servicii.

4.Serviciu de timpul de tranzit este prevăzută de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia,în special în timpul sezonului de vacanta .

1. Dacă ceva te face să nemulțumit sau supărat, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi Feedback-ul.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema până când satisface.

2. Dacă vă satisface cu produsul, vă rugăm să adăugați magazinul nostru la lista de favorite și lăsați un feedback pozitiv (5stele) pentru a încuraja noi! ?

3. Vă rugăm să nu lăsați orice feedback negativ sau neutru sau deschide orice litigiu, fără nici o comunicare cu echipa noastră de servicii, credem că putem rezolva problema pentru tine perfect într-un mod prietenos !

Ocazie Nunta
Material Alte
Numărul De Model casă de păpuși
Origine NC(de Origine)

Produse similare