Tangada Femei Solide de culoare Bej Supradimensionat Hanorace Groase 2020 Iarna Buzunare cu Fermoar sex Feminin, Cald, Elegant Sacou Haina QN15

156.50lei

-29%

223.55lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: 2020 geaca de iarna femei, haina bej bat, rochie tangada, sacou zara, scaun de oaie, sacou negru supradimensionat, jacheta parka pentru femei, leopard vladan, legea tricou, violet două bucata set pentru femei.

1. Timp de preparare: avem nevoie de 2-5 zile lucrătoare pentru a pregăti pentru dumneavoastră în funcție de numeroase comenzi in fiecare zi.nbsp

2. Timp de livrare: Înainte de a ne putem livra comanda dumneavoastră, trebuie să vă pregătiți produsele, nu strict de calitate-teste de control și cu atenție pachetul de elemente.Timpul necesar pentru a pregăti elemente pentru transport este separată de timpul de livrare, dar nu vă faceți griji, timpul obiceiul fi lung.Vă mulțumim pentru înțelegere!

1.Ca feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva minute pentru a lăsa feedback-ul pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.De asemenea, vom face același lucru pentru tine ACUM.Multumesc!!!

2.Vă rugăm să donrsquot ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback negativ sau neutru.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și de a satisface nevoia ta.

Grosime Gros (Iarna)
Tip De Închidere fermoar
Model Tip Solid
Guler Guler
Varsta Varsta 18-35 Ani
Tip Regulat
Lungime maneca(cm) Plin
Tip De Element Îmbrăcăminte & Coats
Material Poliester
Nume De Brand Tangada
Maneca Stil Manșon De Puf
Stil Casual
Decor Buzunare
Îmbrăcăminte De Tip Jachete
Îmbrăcăminte Lungime mult
Cu glugă No
Numărul De Model QN15
Gen FEMEI

Produse similare