Pentru Yamaha T-max530 Tmax530 T-MAX530 TMAX530 2013 2016 2017 Motocicleta CNC din Aliaj de Aluminiu ghidon Mari End

43.42lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: dimensiuni mari pălării capace, mingea capace, Cablu Capace, mare plus capace tricot, mare ciucure capace, câmpie mare caps, runda capace, string capace, mare de aur capace, mare golf caps.

Produs Caietul De Sarcini:

Stare: 100% Nou Produs Aftermarket

Material: Aluminiu

Culori Disponibile: Negru,Roșu,Aur,Titan,Albastru,Portocaliu,Argintiu

(Există unele diferențe între culoarea produselor și culoarea de rețea.)

Cantitate: O pereche

Calitate superioară și ușor de instalat.

Montarea:

Pentru Yamaha T-MAX530 2013-2017 Element Poze: OBSERVAȚII: 1.Unele produse sunt model universal, dacă un link are mai multe modele,vă rugăm să lăsați un mesaj despre modelul dumneavoastră.

2. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corectă și livrabile.Dacă aveți nevoie pentru a schimba adresa dvs., vă rugăm să-l schimbe în Casteluldinpovesti.ro primul sau contactați-ne înainte de a plăti.

3.Site-ul nostru prezintă elemente de produse sunt cât mai aproape de culoarea reala, dar ia-o lumină diferită anddisplay factori, există o anumită culoare, vă rugăm să ne iertați.

4. Nu există instrucțiuni de instalare,dacă nu știți cum să instalați,vă rugăm să cereți garaj locale cineva să te ajute.

5 .Prețul nostru nu include Taxele, Taxele pe valoarea Adăugată, Taxele de Vămuire și alte taxe.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a licita/ cumpara.

6. Cumpărătorul trebuie să plătească pentru taxele de mai sus în cazul în care a avut loc pentru anumite bunuri .În cazul în care parcela se întoarce înapoi la noi din cauza cumpărătorul refuză să plătească aceste taxe, ne-ar trimite coletul din nou excepția cazului în care cumpărătorul completează aceste taxe și să plătească toate întoarcerea și retrimite cost.Cumpărătorul nu poate anula comanda sau cerere de rambursare din acest motiv.

7. Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să lăsați-ne cinci stele și feedback-ul pozitiv.Dacă nu există întrebare pentru produsul nostru, ne puteti contacta viză mesaj.

Nume De Brand AJJOE
Numele Modelului Capace De Ghidon
culoare Titan/Auriu/Portocaliu/Argintiu/Rosu/Albastru/Negru
Element De Lungime 0inch
Tip De Element Acoperă & Stucaturi Ornamentale
Articol Greutate 0.3kg
Tip De Material Aluminiu
Înălțime Element 0inch
Lățime Produs 0inch
Motobike Face Yamaha

Produse similare