30~80cm Gigant Unicorn de Pluș, Jucării Umplute de Animale Cal Perna pentru Fata Sequin Corn Papusa Moale Pat Acasă Decor Iubitor de Cadou de Ziua de nastere

55.75lei

-5%

58.69lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: pupsi unicorn, flip caracatita jucarie, albine perna, păpuși gigant, bjd prop, albine pernele de acoperire, bjd corn, jucarie de plus gigant, plus inversa, unicorn.

Nume: Nume: Giant Rainbow Unicorn Jucării de Pluș de Înaltă calitate, Umplute cu Paiete Corn de Animal Cal Unicornio Păpuși Copii Ziua de nastere cadou de Crăciun Perna

Dimensiunea de 30cm/45cm/65cm/80cm (Ca Manuale de măsurare a abatere,deci pls permite 1~3 cm abatere)

Material:Pluș și PP bumbac umplere

Trimitere Poze:

Vânzător Promit

Plata Si Livrare:

1. Vom folosi în principal China Post Air Mail sau EMS, sau alte.

2. Transport GRATUIT prin china post air parcel

3. Noastre de transport maritim în lume.Deci, aceasta este o organizație internațională de livrare, timpul de livrare va fi extrem depinde de firma de curierat și obiceiurile locale / taxe.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Servicii

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în orice moment, astfel încât să putem urmări.Dacă aveți orice întrebări sau sprijin de la noi, ne va răspunde în termen de 12 de ore de timp de afaceri.

Primirea Element

Atunci când primiți articol, vă rugăm să verificați imediat să asigurați-vă că se potrivește cu descrierea din listă.Dacă ceva este nesatisfăcător, vă rugăm să ne contactați și vom încerca tot posibilul să-l rezolve.Dacă sunteți mulțumit, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv.Multumesc .

Aripi Curcubeu Aripi cal
Caracteristici MOALE
Forma Geniu
Gen Unisex
Material de pluș
Tip Perna/Perne
Numele unicornio jucărie de pluș
Tema TV & Film Caracter
Avertizare no
Nume De Brand YUYICHEn
Tip De Element Animale
Dimensiune Giant Unicorn Toy
Intervalul De Vârstă > 3 ani
Umplere PP Bumbac
Animale UNICORN Papusa

Produse similare