SGCHUA 2020 Nou Solid Violet femei slip de baie Mare 5XL partea de jos Bikini cu Dantelă Fusta de Plaja Slip Negru Albastru Înot Chilotei

34.51lei

-18%

42.10lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: emanciparea, 2021 bikini, costum de baie de sus, bărbații gay costume de baie, vaca de imprimare sexy, bikini flamingo, costume de baie jos, fusta pareo, bikini roz, bandeau bikini costume de baie.

Promotii Magazin

Promotii Magazin

Dimensiunea Diagramă

Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permiteți 1-3 cm abatere

culoare

SGCHUA poze

2020 Nou De Jos

Fabrica de putere

Avem propria fabrica de costume de baie, fabrica de imprimare, depozit.Putem accepta en-gros de personalizare

Despre Întrebări

1. Nu te sprijini magazin transport, en-gros sau personalizare produs?Pentru en-gros, oferim reduceri exclusive și de transport maritim standard politici pentru a asigura livrarea la timp a mărfurilor la cumpărători, dacă doriți să comandați de personalizare sau magazinul de transport maritim , vă rugăm să contactați serviciul clienți. 2.Cât timp ia să livreze după plată și când va fi primit?După plata, ne va livra la tine în termen de 24-48 de ore.Înainte de expediere, vom efectua control de calitate stricte.În general, țara va primi bunurile în termen de 18-35 ani de zile ca de obicei .Dar nu putem asigurați-vă că ,pentru că nu putem contrl express ,sper să înțelegeți amabilitate 3. Nu a primit bunuri ce să fac? Magazinul nostru foloseste un standard clasa de logistică pentru produse pentru a oferi logistice complete de urmărire.Dacă nu ați primit bunurile, vă rugăm să contactați serviciul clienți pentru a prelungi perioada de protecție, în cazul în 60 de zile încă nu a primit bunurile vom aranja o rambursare completă sau retrimite.

Material Poliester, Spandex
Loc Plaja ,Mare ,Piscina ,Petrecere ,Sport ,Navigare
Origine NC(de Origine)
Caracteristici Plus Dimensiune 5xl
culoare Albastru ,Negru ,violet
Model Tip cu Fusta
Dimensiune S ,M ,L , XL ,2XL,3XL,4XL,5XL
Tip De Culoare Solid
Ingrijire Haine Regulat se spală ,se spală de Mână și atârna uscată
Nume De Brand SGCHUA
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale

Produse similare