CACAZI Wireless de Usa rezistent la apă Gama de 300 de metri NE-UE din marea BRITANIE Plug Acasă Inteligent Clopot Ușă 60 de clopotei 0-110db fără Fir de Asteptare Bell

18.73lei

-49%

37.45lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: ușa mingea camera, smatrul comutator, zmodo soneria inteligent, restaurant de apel, din clopot electric, tunya video usa, acasă inel sunet de clopot, video mic clopot ușă, mi wifi, vedio sonerie wireless.

Caracteristici si specificatii:

1.Butonul acceptă până la 20BUC, iar receptorul acceptă până la 100buc. 2.Dacă mai multe butoane sunt asociate cu unul sau mai multe receptoare în același sistem, fiecare buton poate fi setat la un ton de apel diferit. 3. De putere-off funcția de memorie: Porniți din nou după o oprire, nu este nevoie de a re-regla și de blocare apel. 4. Transmițătorul nu are screw chuck design, și poate fi rezistent la apă și praf, fără inel de cauciuc. 5.Emițătorul FOLOSI un 23A12V baterii alcaline (nu sunt incluse baterie). 6. Receptor de tensiune: 110-220-240V. 7.Receptorul este disponibil într-o varietate de prize, NE/eu/UK Plug și AU adaptoare, potrivit pentru cele mai multe țări. 8.Primirea distanta:300 de metri în spațiu deschis. 9.Semnalul wireless va fi afectată de obstacole.Cele mai multe obstacole, cu atât mai gravă cu pierderea semnalului. 10.Receptorul are 5 nivele(poate fi mut) 0-110db,60 de muzică pentru a alege de la. 11.Dimensiune:Emițător 75x51x20mm,Receptor 95x65x24mm.NOTĂ:butonul nu poate fi plasat pe o usa de fier, deoarece aceasta va interfera cu semnalul.

Cum să pereche de semnale?

Metodă de cuplare: apăsați și țineți apăsat butonul de volum de pe receptor timp de aproximativ 5 secunde (lumina este aprinsă), eliberați butonul de volum, apoi apăsați butonul imediat, semnalul este asociat cu succes.

Cum de a modifica și de blocare muzica?

Apăsați și țineți apăsat butonul de volum al receptorului înainte de a introduce ștecherul în priza de curent.Ștecherul în priză până când lumina a receptorului se aprinde, eliberați butonul de volum, apăsați butonul de muzică pentru a se adapta la muzica preferata ton de apel, apăsați și mențineți apăsat butonul de volum până Când lumina este pornit, apăsați transmițător de două ori imediat, iar muzica este blocat cu succes.

Cum de a rezolva cazul în care munca nu este normal,atunci Când primirea de bunuri?

1. Încercați să asocierea de semnale în primul rând. 2. Va rugam sa ne contactati, va vom trimite un video pentru a vă ajuta. 3. Dacă există o problemă cu produsul, ne va re-trimite la receptor sau butonul pentru tine.

Alimentare 110V-220V-240V
Sursa De Alimentare SUA/UE/UK Plug UA adaptor
Numărul De Model A10-alb
DIY Consumabile ELECTRICE
Modul Baterie 23A12V baterii alcaline(nu includ baterie)
Tip Sonerii
Frecvența 433mhz
Rezistent la apa Da
Usa Tip Wireless
Certificat CE,FCC,RoHS
Nume De Brand CACAZI
Primirea distanta 300M de la Distanță (în spațiu deschis)

Produse similare