Hikvision OEM 8CH 4K NVR Anpviz 4/6/8pcs 5MP POE Camera IP de Securitate, Sistem Audio de Camera IP de Interior/Exterior de Supraveghere CCTV Kit

1 635.39lei

-40%

2 725.65lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: zoohi camera ip set, protecție de securitate aparat de fotografiat, camera de secur, camera cctv kit sistem de securitate, besder camera ip, camera reolink, 6 cctv aparat de fotografiat sistem, 2 aparat de fotografiat cctv, sistem de securitate kit, anpviz poe, nvr.

①Hikvision OEM H. 265+ 8CH 4K 8MP POE NVR Anpviz 5MP Dome IP Camera 4/6/8pcs Sistem, Piscină în aer liber Hik-Conectează-te & iVMS-4500 Mobile APP. 2TB/4TB/6TB HDD Opțional, 4/6/8*20m Cablu de Rețea inclus.Acest lucru este 100% Original Hikvision Versiunea Internațională NVR, Ambele NVR și Suport Camera din limba engleză Upgrade de Firmware De pe site-Ul Oficial. ②Model număr: NVR108MH-P8 & IPC-D250W-S ③IP intrare video: 8ch ④Resolution: NVR--8MP, Camera de 5MP ⑤Client: iVMS-4200 ⑥Mobile APP: Hik-Conectează-te, iVMS-4500 și GuardingVision ⑦100% Autentic Hikvision și Anpviz!Toate echipamentele pot fi actualizate oricând ⑧For achizițiile în vrac și kit personalizat, va rugam sa ne contactati inainte de a cumpara ⑨Available în NC și DE depozit! ⑩3 de afaceri de lucru zile timp de proces în NC și DE!!!Observație: 1. Tax & Duty : oferim transport gratuit pentru majoritatea țărilor, dar nu putem acoperi orice taxe și impozite.Taxele vamale și TVA de bunuri nu sunt incluse în preț.Nu suntem siguri dacă ar trebui să plătească taxe vamale.Asta depinde de legislația din țara dumneavoastră care trebuie să ne supunem.Cumpărătorii trebuie să plătească Datoria și Fiscal după ce se plătește de către cumpărător vamal, multumesc 2. La distanță, Taxă : O Zonă de la Distanță cost suplimentar va fi taxat pentru interne și internaționale transporturile în zonele îndepărtate.Dacă adresa dvs. este definită ca zonă de la distanță de către International Express, va trebui să plătească în plus la distanță contra cost.Sau ne puteți oferi o adresă care nu este de la distanță.Vă mulțumim pentru colaborare! 3. Aminti : rusă și Brazilian prieteni vă rugăm să nu uitați să remarc Fiscale personale de IDENTITATE sau Pașaport informații, dacă speranța de a folosi Express (cum ar fi Casteluldinpovesti.ro Premium și Expediere DHL).În caz contrar, Casteluldinpovesti.ro nu ne va permite să utilizați aceste metode de livrare, atunci când organizarea transportului.

1. 8CH 4K 8MP H. 265+ POE NVR * 1 2. 5MP H. 265 Dome Camera IP POE * 4/6/8, cantitatea opțional 3. Adaptor de alimentare pentru NVR * 1 4. Mouse-ul * 1 5. Manual de utilizare CD * 1 6. 20m Cablu de Rețea * 4/6/8 7. 2TB/4TB/6TB HDD Opțional

Super 8MP HD 4K de Înaltă Rezoluție de NVR 8MP 4K rezoluție înaltă de până la 3840x2160, mult mai clară decât 6MP.HDMI și VGA ieșiri independente.Acesta oferă incredibil de luminos și de culoare, care vă permite pentru a vedea toate obiectele foarte clar.

Salva 70 de dolari pe Hard Disk

H. 265+ codificare standard vă permite să înregistrați până la 4 ori mai mult decât H. 264 cu acelasi HDD

Set de Detectare a Mișcării Programul pentru NVR De detectare a mișcării pe Nvr-uri este activat tot timpul în mod implicit, utilizatorii pot programa atunci când detectarea mișcării va funcționa și atunci când nu în funcție de nevoile reale.De Detectare a mișcării-Bogat Alerte atunci Când oricare dintre camerele detecta mișcare, NVR108MH-P8-ar putea buzz să vă atrag atenția.Acesta poate, de asemenea, trimite e-mail și împinge la tine și de declanșare Înregistrare.În acest fel, veți putea fi informat în timp real, atunci când invazia se întâmplă.POE-Configurare Ușoară, Chiar și pentru un Începător Un joc real și plug de securitate!Acesta dispune de POE (Power over Ethernet), cu un singur cablu de conectare fiecare camera IP la NVR atât pentru sursa de alimentare și video și transmisie singur.Ușor de cabluri - cabluri proces nu poate fi mai simplu pentru entuziaști DIY și începători

One-way Audio sprijini Acest 5MP camera de supraveghere video a construit-in-one-way Audio funcția.Ridica vocea în jurul valorii de, și a obține o voce clară pe dinafară.

De Detectare A Mișcării Inteligente

Ori de câte ori un pericol este detectat, aceasta camera de supraveghere va declanșa alerte de imediat trimiterea de alertă de e-mail și împinge notificări pe dispozitiv.Puteți crea specifice de mișcare detectează zone să monitorizeze anumite zone, după cum doriți.Puteți ajusta sensibilitate de detectare a mișcării pentru a reduce alertele false.

De înaltă Calitate, Viziune de Noapte Cu LED-uri și a îmbunătățit radiații infraroșii timp de 24 de ore de vigilență, 5MP camere asigura o clară viziune de noapte, până la 98ft distanțe lungi (în funcție de mediu)

Rezistent la intemperii IP66 Interior/ Exterior

La corp din aliaj de aluminiu și locuințe WiFi camera un rating IP66 la intemperii.Acest Dome de exterior camera de supraveghere funcționează perfect în afara chiar și în condiții meteorologice aspre.

Plug & Play, Hikvision Client iVMS-4200 acceptate, Aceasta este original Hikvision OEM NVR, Plug & Play cu Hikvision și Anpviz Camere IP POE - Hikvision Client iVMS-4200 și Mobile APP Hik-Conectează-te, iVMS-4500 și GuardingVision sprijinit 24/7 de Încredere de Înregistrare, Dacă aveți mai multe camere de securitate sau dacă doriți 24/7 de încredere de înregistrare, Anpviz NVR-ul poate fi cea mai buna alegere.NVR-ul functioneaza perfect si eficient cu camere pentru non-stop, monitorizare și înregistrare pentru casa ta și de afaceri de securitate și de supraveghere.Același Timp cu Smart Redare redare caracteristică a acestui NVR vă permite să știți toată evenimente.Reluarea dovezi semnificative sau amuzant înregistrări video. 8-canal de redare simultană.Puteți căuta rapid pentru orice eveniment care s-a întâmplat în orice moment.Cronometrul axa design sub split screen face convenabil pentru tine de a merge în mod liber înapoi la zile diferite, la ore, sau minute pentru a vedea evenimentele dor de tine.Vizualizare de la distanță, Oricând, de Oriunde, indiferent unde vă aflați, puteți accesa de la distanță NVR-ul pentru a vedea live streaming și rămâne conectat.Vezi de la distanță NVR prin: Hik-Conectați-vă și Paza viziune pe dispozitivul mobil, iVMS-4200 Client de pe computer.Actualizare Firmware gratuit Gratuit Hikvision/ Anpviz update de firmware ajută securitate NVR/ Camera țină pasul cu up-to-data de caracteristici precum și de stabilire orice bug-uri sau erori.

PC-uri de Camera 8Pcs
Nume De Brand anpviz
Origine NC(de Origine)
Intrare Video 8 Canal
Lungime Cablu 20m

Produse similare