NOI, Femei de Lux Găleată Sac Mansur Moda pentru Femei din Piele de Umăr, Genți de mână Albastru ȘI Maro Messenger Mic Geantă de Umăr

370.71lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: lumina albastră cruce sac, geanta albastru, geanta gri, cat crossbody, geanta maro, antrenorul bleumarin geantă de mână, gavriel, geanta mk, mk sac de genți de mână, mk.

Bine Ati Venit La Noul Nostru Magazin De Înaltă Calitate, Cu Pret De Fabrica

1,dacă sunteți un cumpărător rus,vă Rugăm să completați în dreptul destinatarului numele Complet(trei părți) la comanda dumneavoastră ,Înainte atunci când plasați comanda,daca nu posta va reveni pachetul.și noi să nu accepte nici o rambursare pentru comanda fără numele complet.

2,Dacă sunteți un Cumpărător nevoie urgentă de element.dacă nu puteți să așteptați cu răbdare pachetul de CHINA POST AIR MAIL.Pls alege în mod Expres,dacă ați ales china post AIR MAIL,atunci când o întârziere în transport.Pls nu accepta nici o restituire sau de litigiu,Dar suntem amabilitate vreau să te ajut extinde procesul ori de comanda.INFORMAȚII despre PRODUS NOU de Lux pentru Femei Sac Găleată Mansur Moda pentru Femei din Piele de Umăr, Genți de mână Albastru ȘI Maro Mici Messenger Geanta de Umar Marca WILLIAMPOLO Model MK-0003 Principalul Material de Vacă din Piele captuseala Căptușeală din Poliester Dimensiune 14X14X15.5CM Culoare albastru albastru deschis Albastru-Capacitate Mare capacitate fetelor cameră single genți de mână, cu Fermoar NICI o Funcție femei portofel woemen sac woemen genți de mână de Greutate 600g Cald T ips-O s B elow: 1. Pachetul include: O P iece E mpty B ag 2. Din diferite loturi care produc,pot exista abatere de la 1 la 3 cm pentru elemente. 3. Culorile de pe monitorul calculatorului pot fi ușor diferite de produsul real culori, în funcție de setările monitorului.DIMENSIUNE

MODELUL ARATĂ

AFIȘAJ COLOR

DETALII

PRODUCȚIA DE PLANTE

TRANSPORT

* Cele mai multe dintre ofertele noastre sunt promovate cu transport gratuit (țările selectate) prin China post, de obicei, Sub 10KG trimite prin HK post, mai mult de 10KG de UPS/DHL.Vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda daca ai nevoie urgent de produse.

* Produsele sunt expediate prin China post ,vă rugăm să permiteți-25-60 zile pentru a ajunge.

* În scopul de a se asigura că primiți comanda cu duty-free sau mai mici de impozitare la import,vom declara ca un "Cadou", cu o valoare mai mică,dacă orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.PLATA

* Plata este de așteptat să fie primite în termen de 3 zile de licitații de aproape.

* Escrow nostru este de preferat metoda de plata,vom accepta, de asemenea, diferite plăți prin Western union,Pay Pal și alții la fel .RETUR SI SCHIMB POLITICA

* Toate ofertele noastre sunt susținute de 100% satisfacție de garantare,dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit ,puteți returna produsul la noi în original condtionat pentru o rambursare sau un schimb.Înainte de discuții-ne înapoi la articol,vă rugăm să ne contactați pentru detalii returnare și schimb de instruire.Ne vom întoarce toți banii, cu excepția taxelor de transport după ce vom primi returna produsele.

* Dacă ați cumpărat ceva care nu este pe stoc.va vom contacta fără de 24 de ore cu un sfat.puteți ajusta comanda cu sfatul nostru.dacă nu-mi răspunzi în 3 zile.va vom trimite stil similar cu tine.vă rugăm să înțelegeți.

* Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 starsif sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii clientilor.En-GROS

* Dacă un stil are mai multe culori și dimensiuni.Puteți amesteca orice vă place.

* Dacă doriți să se amestecă unele produse, poți să-mi dai codul de produs cu cantitatea de care aveți nevoie (poate face un excel pentru mine va fi mai bine).Eu vă va oferi o reducere de pret (mai cumperi reduceri mai mult vei primi)

* Dacă ați cumpărat mai mult de 1000$ in fiecare luna.Poți să-mi fii VIP.Va veti bucura de multe servicii speciale in magazinul meu!

* Puteți pune web lucruri pentru dvs. de web.De asemenea, te pot ajuta picătură de transport maritim pentru clienții dumneavoastră.

* Se amestecă scopul de bun venit,OEM scopul de bun venit.

* Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom răspunde în termen de 24 de ore.CULOARE NEPOTRIVIRE

* Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor,iluminare,fundal etc. Cu toate acestea, dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită,vă rugăm să ne contactați pentru a vedea dacă o întoarcere sau de restituire este posibil.

Feedback: se ÎNTOARCE

* Vom face tot posibilul pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea,cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate.Cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi,și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Tip De Închidere fermoar
Materiale De Captuseala Poliester
Tipuri de saci Saci De Umăr
Ocazie Versatil
Genți De Mână De Tip Saci De Umăr
Gen FEMEI
Decor NICI unul
Stil Moda
Numărul de Mânere/Curele Single
Forma Găleată
Material Principal Piele Naturala
Numărul De Model MK-0003
Interior Compartiment Interior
Piele Naturala Tip Piele De Vaca
Model Tip Solid
Duritate GREU
Exterior NICI unul
Nume De Brand WILLIAMPOLO

Produse similare