Noul interior Display LCD Ecran pentru Fujifilm FinePix HS20EXR HS22EXR HS25EXR HS28EXR HS20 HS22 HS25 HS28 aparat de Fotografiat Digital

29.82lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: xh1, fujifilm x20, aun display lcd, usb video, hdmi panou lcd, amazfit bip ecran, finepix obiectiv, trage țintă, drona lidar, instax.

Sunteti invitati sa visity orice alte elemente,cumpara 10 sau mai multe,vă rugăm să ne contactați,vă Vom oferi o nouă reducere de preț.

Suntem specializati intr-o mare varietate de digital aparat de fotografiat și camera video accesorii:Ecran LCD/Afișaj,Obiectiv,tv LCD/Shutter cablu flex de Viteze,și alte reparații piese de schimb.

Există mai multe produse care nu sunt enumerate,Dacă aveți nevoie pentru a cumpara alte accesorii,vă rugăm să ne contactați.

Avantajele noastre: - Calitatea produselor;cele Mai competitive pri;Rapid și servicii de înaltă calitate.

Acceptam Alipay,TT,Western Union,Moneygram etc. Vă rugăm să alegeți cel mai convenabil mod pentru tine.

Elementul va fi livrat în termen de 2 zile lucrătoare după ce a primit o plată verificată,dar, de obicei, următoarea zi lucrătoare după efectuarea plății,Postul va fi livrat prin poșta aeriană înregistrată cu servicii de urmărire.

În mod normal,se va lua 7-20 zile lucrătoare pentru livrare.

După cum știm cu toții,timp de transport maritim internațional este întotdeauna scăpat de sub control,mai ales vamale procesul este complex și imprevizibil,Dar ne va fi trimis cât mai curând posibil,ne va livra elementul în anumite biz zile, așa cum a promis în lista noastră.După eliberarea de bunuri,vom avea un număr de urmărire a Adăuga la cumpărarea produsului.Dacă nu primiți elementul pentru o lungă perioadă de timp,vă Rugăm să verificați oficiul poștal local sau contactați-ne.

Taxe de Import,impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt cumpărătorul este responsabilitatea.

Toate produsele vor fi livrate sub formă de cadouri pentru a minimiza taxele de import.

Yout 100% satisfacție este scopul nostru,Dacă aveți ceva să se plângă,vă Rugăm să contactați-mă prin e-Mail, mesaj.Voi răspunde cât mai curând posibil(vă rugăm să allow1_2 zile lucrătoare de răspunsuri).Suntem bucuroși să rezolvați problema,vă rugăm să evitați să lăsați Netural sau Negativ, Feedback-ul si 1,2,3 scor scăzut.Lăsând feedback negativ sau neutru nu ajuta pentru a rezolva problema.

Dacă puteți mulțumit cu noastre producst și serviciile noastre,vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și 5 scoruri DSR,Ne-ar fi foarte recunoscător!

Noi oferim clienților noștri cu calitate de asigurat de produse și servicii rapide.Toate piesele sunt testate de lucru bine înainte de expediere.

Dacă găsiți orice defect în produsele noastre,vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile de la primirea produsului.

Dacă aveți nevoie de schimb,vă rugăm să verificați pentru a confirma elementul să nu funcționeze și să contactați serviciul nostru pentru clienți reprezentant,să ne cunoaștem detaliat problema.Apoi a obține o adresă unică pentru a reveni.

Vom accepta numai schimbul ambalajul original.Vă rugăm să asigurați-vă că elementul NU au făcut de om sabotaj.

Vă mulțumesc pentru atenție!!!

Numărul De Model HS20EXR HS22EXR HS25EXR HS28EXR HS20 HS22 HS25 HS28
Aparat Foto Compatibil Stil Point & Shoot
Compatibil Marca fujifilm
Nume De Brand goglibee
Origine NC(de Origine)

Produse similare