Versiunea coreeană a ins vânt rece retro vechi luciu nod S925 argint pur inel de fată.

55.24lei

-29%

78.91lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: jewelri, nod de inel de argint, inel de nod, Inel argint 925, subțire inel de nod, deschide nod de inel, fringe nod de inel, 925 de argint sterl, nod pătrat inel, Argint 925.

[Argint]

Există multe motive pentru oxidare și decolorarea ornamente de argint.Mai mult de popularizare a științei poate fi căutat pe Internet.

[rutină de îngrijire]

Ornamente de argint nevoie de îngrijire regulată, și când vom găsi că nu este atât de luminos, ar trebui să ia măsuri.În acest moment, putem lua următoarele două moduri:

Nu te atinge de apa de 1. utilizarea argint cârpă, ștergeți în mod repetat ornamente de argint, deoarece pânză de argint conține luciu și agent de decontaminare

2. folosiți un mic periuta de dinti la baie într-o cantitate mică de pastă de dinți fără fluor, dip un pic de apa, perie spumă pe argint, și se clătește cu apă.

Tratament Special

Vom găsi că atunci când ornamente de argint sunt serios oxidat, efectul de mai sus două metode nu este bun.În acest moment, putem folosi argint apă de spălat pentru a face față.Silve

Deși efectul de apă este evident, dar să acorde o atenție la utilizarea de:

1. macerat puternic oxidat ornamente de argint în argint spălarea cu apă timp de 3-5 secunde (o clipa), scoateți imediat și clătiți cu multă apă, apoi ștergeți cu o pânză de argint

2.如果银饰局部氧化,不建议将银饰全部浸泡在洗银水内,建议用小毛刷蘸透洗银水,刷在氧化处,马上就

Vor fi eficiente, același imediat cu o cantitate mare de clătire cu apă curată, cu hartie igienica la uscat a apei reziduale pe ornamente de argint, și în cele din urmă ștergeți cu o pânză de argint

[Notă Importantă]

1. Deși importul de argint apă de spălare este declarat a fi "rănit de argint", dar de argint apă de spălat este, după toate agenți chimici, mai puțin decât este necesar, este recomandat să nu alegeți să utilizați.În urmă.

Etapă de îngrijire este mult mai bună decât folosind argint spălare cu apă după serios de oxidare.Încercați să păstrați ornamente de argint uscat.E mai bine să le ia off, atunci când scăldat și de dormit, și le-a pus în pungi sigilate pentru a le menține departe de aer.

2. Aur Placat cu Argint părți ar trebui să fie utilizat cu prudență!Nu utilizați vechi ornamente de argint!

3. Spălare apă de argint pe haine va deteriora hainele.Vă rugăm să se ocupe cu atenție dacă aveți orice întrebări în timpul utilizării și poate să ne contactați, între Wangwang sau la telefon.

Forma\model Neregulate
Stil Trendy
Partea Piatra NICI unul
Gen FEMEI
Origine NC(de Origine)
Inele Tip Inel De Cocktail
Ștampile Metalice 925,Sterling
Metale De Tip ARGINT
Principala Piatră De NICI unul
CertificateType A Treia Petrecere De Evaluare
Ocazie Nunta
Setarea Tip NICI unul
Nume De Brand CHOZON

Produse similare