CW-5200DG Industriale Răcitor de Apă pentru Single-130/150W CO2 Laser Tub

1 764.85lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: 80w co2 laser tub, cloudray laser, tub cu laser, acvariu, chiller, cloudray co2, laser co2 machin, chiller cw3000, 60w cu laser co2, chiller mustului, răcitor de apă.

220V/110V 60Hz CW-5200DG Industriale Răcitor de Apă pentru Single-130/150W CO2 Laser Tub

Introducere

CW-5200 Serie sunt profesionale de răcire mașini referindu-se la nivel internațional, avansate termoliza sistem de răcire concepute, potrivit pentru mici răcit cu apă dispozitive de răcire a solicitat utilaje.Industriale Răcitor de Apă a unui brevet, Certificat CE si RoHS Certificat .Acesta a fost vândut în mare parte în Europa, America de Sud, Asia și alte piețe.

Acesta este conceput pentru răcirea unul de CO2 de sticla cu laser tub sub 130W/150W de gravare cu laser și mașini de tăiere.

În circumstanțe normale, noul inteligent controler de temperatura nu are nevoie pentru a regla parametri de control.

Se va auto-regla parametri de control în funcție de temperatura camerei, pentru a satisface cererile de răcire.

Cerere

Folosit în principal pentru a avea căldura generată în timpul dispozitiv cu laser de lucru care a trecut prin ciclul frigorific în compresor sistem de refrigerare și în cele din urmă transferat la aer.Temperatura apei este în măsură să fie ajustate.Există caietul de sarcini 2 1 de apă de evacuare / admisie și două de evacuare a apei de admisie/, aplicabilă la rece laser singur tub de sticlă.

Economice echipamente de răcire, ușor de instalat și de utilizat, compact și ușor de mobile.

Industrială apă de răcire sunt populare pentru 2 temperatura moduri de control ca temperatură constantă și inteligent de control al temperaturii.În mod inteligent, temperatura apei este reglată în funcție de temperatura mediului ambiant.Cu acest 1 soluție la cheie, clienții nu mai trebuie să vă faceți griji despre apa de reglare a temperaturii de schimbările sezoniere.

Cum să utilizați Umple rezervorul de apă cu apă purificată.Conectați conducta de admisie a apei din rezervorul de apă de evacuare a apei din mașină cu laser și conectați conducta de evacuare a apei din rezervorul de apă de la conducta de admisie a apei din mașină cu laser.

Pașii de instalare

A. de a Deschide coletul pentru a verifica dacă aparatul este intact și toate accesoriile necesare sunt finalizate.

B. Deschide portul de injectare să se hrănească de apă de răcire.

Observa indicator de nivel al apei în timp ce adăugarea de apă încet, să fie atent să nu aibă apă s-a revărsat!Pentru răcire din oțel carbon echipamente, apa ar trebui să fie adăugat cu o cantitate corespunzătoare de anti-coroziune agentia.Lucrează în frig zona de nord, este mai bine să utilizați otel lichid antigel.

C. în Funcție de sistemul condiții, vă rugăm să bine conectați apa conducta de admisie și evacuare.

D. Plug-in, porniți comutatorul de alimentare. (Nu de pornire fără apă în rezervor!)

(1) pompă de Circulație a agregatului de răcire începe să funcționeze.De operare pentru prima dată, poate produce bule în conducta, care uneori duce la fluxul de alarmant.În acest caz, se va reveni la normal după o funcționare de câteva minute.

(2) După prima pornire, vă rugăm să verificați imediat dacă conducta de apă scurgeri.

(3) Puterea pornit, dacă temperatura apei este sub figura, este normal ca fanii și alte componente ale mașinii nu funcționează.Regulatorul de temperatură va controla în mod automat condițiile de lucru ale compresorului, electrovalva, fani și alte părți bazat pe setul de parametri de control.

(4) Ca este nevoie de un timp mai lung pentru a porni compresorul și alte componente, timpul poate varia de la secunde la minute, vă rugăm să nu opriți alimentarea și din nou în mod frecvent.

E. Verificați nivelul apei în rezervorul de apă.

La prima pornire a noului chiller golește de aer în conducta de apă, ceea ce duce ușor nivelul apei scădea.În scopul de a menține nivelul apei în zona verde, este permis să se alimenteze adecvat de apă.Vă rugăm să respectați și să înregistreze actualul nivel de apă și verificați-l din nou după răcitorul de lichid a fost de funcționare pentru o perioadă de timp, dacă nivelul apei scade în mod evident, vă rugăm să re-verificați conducta de apă de scurgere.

F. Regla parametrii de controler de temperatura.

CW-5200 serie folosi un termostat inteligent.În mod normal, utilizatorii nu au nevoie să-l adapteze.Dacă este necesar, vă rugăm să consultați "starea de Funcționare și parametrii de ajustare."

Notificare apa de Răcire trebuie să fie păstrate gol atunci când mașină de răcire a fost nu este în uz pentru mult timp sau în transport.Este strict interzis să conectați și rula mai rece fără alimentare cu apă.Cooler ar trebui să fie plasat într-un loc bine ventilat, mediu uscat, departe de surse de căldură.Vă rugăm să păstrați cel puțin 30cm de obstacole la priza de aer care este în spatele mai rece, și se lasă cel puțin 10 cm între obstacole și prizele de aer din două părți.Pentru a proteja tuburile laser cu , radiator ventilator de cooler va suspenda să funcționeze când temperatura apei este prea scăzută , și se va reporni pentru a rula atunci când temperatura apei crește înapoi la accceptable gama.Pentru a asigura o buna disipare de căldură, vă rugăm să deschideți capacul pentru a curăța mizeria în mod regulat.Lucrează în frig zona de nord, este mai bine să utilizați otel lichid antigel.

Funcția De Alarmă

E1 - la temperatura camerei

E2 - Peste temperatura ridicată a apei

E3 - Peste scăzută temperatură a apei

E4 - senzor de temperatura Camerei eșec

E5 - senzorul de temperatură a Apei eșec

Remarca:

Când alarma se produce, codul de eroare și temperatura vor fi afișate alternativ.

În stare alarmantă, sunetul de alarmă poate fi suspendat, prin apăsarea oricărui buton, dar alarma display

Origine NC(de Origine)
Numărul De Model CW5200DGLSJ000001
DIY Consumabile ELECTRICE

Produse similare