Diymore Anti Static de Izolare Termică Silicon Reparații Mat cu Scară Conducător Poziția Șurub pentru Reparații Electronică BGA 350 x 250mm

16.46lei

-12%

18.73lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: împinge sârmă, esd mat, sudare mat silicon, conducător smd, cip ic, st link-ul v3, modulul, tlp350 circuit, arhitectura scară figuri de plastic, reparații carduri electronice.

Anti Static de Izolare Termică Silicon Reparații Mat cu Scară Conducător Poziția Șurub pentru Reparații Electronică BGA 350 x 250mm

Caracteristică:

Silicon de reparare mat built-in scara riglei (0 -24 cm), 116 șuruburi poziție, 18 crestături și 3 piese magnetice, ușor pentru a clasifica diferite piese de mici dimensiuni, pentru a îmbunătăți eficiența de lucru.

Izolare lipire mat poate rezista la temperaturi la fel de mare ca 932°F (500℃), rezistente la foc și este anti-coroziv, de asemenea, se suporta de înaltă temperatură de lipire lucra în mod direct, și poate proteja platforma de ardere.

Lipit pad este fabricat din silicon de înaltă calitate, anti-zero și non fie iesit din forma, lipit de reparare mat ambele suface sunt adoptarea design anti-alunecare, nu aluneca pe birou sau statie de lucru.

Silicon de lipire pad este un produs ideal pentru ciocan de lipit, lipit electronice de asamblare și placa de circuite, poate fi, de asemenea, folosit pentru a repara telefoane mobile, ceas sport, camera foto, jucarii, ochelari de vedere și mai mic dispozitiv.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: 13.8 x 9.8 x 0.16 inch/350 x 250 x 4mm grosime

Lucru Mat Temperatura: ≤ 932°F/500℃

Pachetul Inclus:

1 * Anti Static de Izolare Termică Silicon Reparații Mat cu Scară Conducător Poziția Șurub pentru Reparatii Electronice BGA 350 x 250mm

Temperatura De Operare 500℃
Tensiune De Alimentare Pad Rezistent la caldura
Nume De Brand diymore
Numărul De Model S-140
starea Noi
Tip Conduce IC
Pachet POS
Cerere Calculator
Origine NC(de Origine)
Disiparea De Putere silicon de lipit mat

Produse similare