Misalwa De Lux Barbati Albi Din Piele Casual Sneaker Tineri Adolescent Petrecere A Timpului Liber La Modă Stradă Pantofi De Moda Primavara Toamna De Înaltă Calitate

141.61lei

-45%

262.24lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: neon mens adidasi, comanda pantofi de golf, pantofi pentru bărbați șosete, piele naturala alb adidas, pantofi skateboard, pentru femei adidas, pantof casual sport, ryder pantof, soman de lux adidași, pantofi barbati sport.

Cum de a alege dimensiunea corectă: 1. Standard de pantofi marimea este diferit în fiecare țară, în fiecare zonă și fiecare brand,

deci, doar uita despre anterioare pantofi mărimea și selectați din nou aici în funcție de picioare lungime. 2. Lungime picior+0~2cm=lungimea branț ,acest lucru este normal spatiu pentru pantofi ( pantofi ascuțite va avea nevoie de mai mult )

*Barbati Casual Din Piele Pantofi

*De Zi Cu Zi Pentru Bărbați Pantofi

*Barbati De Lux Mocasini

*Alb-Negru Barbati Pantofi

*Split piele de vacă om de pantofi

*Pantofi Casual Barbati Adidasi

Notificare:

Prieten drag, standardul de pantofi marimea este diferit în fiecare țară, în fiecare zonă și fiecare brand,

deci, doar uita despre anterioare pantofi mărimea și selectați din nou aici în funcție de picioare lungime.

Despre Noi - Misalwa Magazin Oficial este situat în China, cea mai mare pantofi orașul Wenzhou, astfel încât pantofi de înaltă calitate, cu preț favorabil sunt disponibile în magazinul nostru. -Niște pantofi de piele au miros, deoarece acestea sunt doar produse de la fabrica, mirosul va dispărea după ce le-a pus în loc aerisit pentru o perioada de timp.

-Adăugați Misalwa Magazin Oficial pentru a stoca lista de pe pagina noastra , atunci puteți obține cele mai recente informații de promovare.

Transport

-Ne va livra pantofii curând după plata de succes!Dacă aveți nevoie de alte opțiuni de transport maritim,vă rugăm să ne contactați în legătură cu cost suplimentar.

-Vă rugăm să verificați adresa și codul poștal, atunci când comanda.

- Cumpărător rus trebuie să plece numele complet atunci când comanda ,sau nu poate primi pachetul de la oficiul postal cu succes.

Se întoarce

Dacă există probleme de calitate, vă rugăm să ne contactați în primul rând, atunci putem discuta de returnare și rambursare.

Produsele returnate trebuie să fie în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul nu poate obține o rambursare completă,dar poate depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Taxele Vamale

Cum pentru taxe vamale, suma depinde de cumpărător locale politicii vamale, plata impozitelor în conformitate cu legea este o obligație de fiecare persoana,nu putem plăti în locul.

Ambalare

Toate pantofi sunt ambalate în EPE spuma, care este un material eco-friendly, care este mai bună decât pungi cu bule de aer și poate proteja pantofii de bine în timpul transportului .

Notă: Nu este 1% probabilitate pentru metoda de ambalare care produsul va fi ușor deformat (acesta poate fi recuperat).Dacă vă deranjează, vă rugăm să se aplice pentru ambalaj cutie (cutia este gratuit, dar trebuie să adăugați costul de transport maritim din cutie).

Feedback-ul

Suntem cu nerăbdare pentru a obține pozitive de 5 stele feedback-ul .Dacă orice probleme cu produsele,vă rugăm să ne contactați în primul rând.Ne-ar dori să crească cu opiniile dumneavoastră prețioase, și să-ți fie prieteni de mult timp.

Vă mulțumim pentru timpul dumneavoastră!

Alb Din Piele Barbati Adidasi Casual Tineri Trendy Moda Strazii Pantofi
Pantofi Tip De bază
Stil 3 Barbati Casual Pantofi De Zi Cu Zi
Material De Talpa Cauciuc
Numele Departamentului Adult
Material De Sus Split Din Piele
Ocazie De Zi Cu Zi / Stradă / În Afara / Shool
Sezon Primavara/Toamna
Casual Tineri Pantofi Primavara Toamna Masculin Adidași
culoare Negru / Alb
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Nume De Brand Misalwa
Caracteristică Barbati Pantofi Casual
Tip De Închidere Dantelă-Up
Stil 2 Barbati Casual Din Piele Pantofi
Tip De Element pantofi casual
Barbati Din Piele Mocasini Tenisi Mens Casual, Mocasini
Numărul De Model bbs01
Stil 1 dropshipping barbati pantofi
Origine NC(de Origine)
Branț Material PU
CN Dimensiune 38 39 40 41 42 43 44 Dimensiune
Materiale De Captuseala PU
Model Tip Solid

Produse similare