Albastru de Cristal Natural Cianit Dur Bijuterie de piatra & mica minerale-Specimen

42.61lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: fluorit rock, bloodstone piatra, conducta de cuarț, selenit stick, aventurin, zeita lolita, orgonit piramida, piramida, cristal miner, hârtie cu mică.

Albastru de Cristal Natural Cianit Dur Bijuterie de piatra & mica minerale-Specimen Caietul de sarcini:

Material: Cristal Albastru Natural Cianit Dur Bijuterie de piatra & mica minerale-Specimen

Dimensiuni (aprox): 60mm-90mm

greutate (aprox): diferit

Pachetul include: Albastru Cristal Natural Cianit Dur Bijuterie de piatra & mica minerale-Specimen Caracteristici: 1. Realizate din ingrediente naturale de Cianit Dur Bijuterie de piatra & mica ,foarte frumos și atractiv.

2. Aceste Natural Cianit Dur Bijuterie de piatra & mica sunt de înaltă calitate.

3. Mic size și lumină greutate, ușor și convenabil de a transporta. 4. Este bun pentru sănătate, reduce radiațiile electromagnetice și de demagnetizare. 5. Este, de asemenea, o mai bună alegere pentru decorarea acasă.Notă: 1. Veți Primi Elemente De Aceeași Mărime Și Formă În Fotografii

(Vă Rugăm Să Înțelegeți Acestea Sunt În Mod Natural Format, La Fel Ca Fulgii De Zăpadă, Și Nu Există Două Sunt Identice) . 2. Salva MARE Cu Combinate de Transport maritim!Magazinul Nostru Pentru Mai Multe Mare De Bijuterii!!Imaginea este doar pentru referință, veți obține similare cristal pentru piatra naturala.toate produsele vor fi trimise la întâmplare, dar va promitem ca va vom oferi cel mai bun produs daca comandati din magazinul nostru.sper că va avea o experienta placuta la cumparaturi de Plată * Plata se face în termen de 7 zile după sfârșitul perioadei de licitare.Vă rugăm să asigurați-vă că "Nava La" adresa în contul ESCROW este corectă. * Cumpărătorii internaționale vă rugăm să rețineți că taxele de import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.Dacă aveți orice întrebări cu privire la comanda dvs., vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.Eu sunt dispus să rezolve orice problemă cu clienții mei.Vom face noastre cele mai bune pentru a obține mulțumit.(^v^)

Numărul De Model albastru de cristal
Utilizare Pietre de vindecare
Caracteristică Regională Europa
Forma/model Cianit
Efect Binecuvântează cu siguranta ,Aduce bogăție și noroc
Tema piramida
Material Cianit Piatra
Articol Cianit piatră brută & mica
Numele Cianit Dur Bijuterie de piatra
Nume De Brand sisterstone
Stil cu feng shui
Gen Unisex
culoare albastru

Produse similare