Fete populare Costume din două piese 3D monokuma Expuse Buric tricou+pantaloni scurți două Seturi bucată Fierbinte de Vară Destul de femei/fete Haine

61.25lei

-31%

88.77lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: 3 ani costum de băiat, costum copil 4, copil de sex feminin costum, monokuma de pluș, fată mare, costum, monokuma sacou, danganronpa, monokuma jucărie, danganronpa cosplay, Dangan Ronpa.

Bine Ati Venit Picătură De Transport Maritim Și De En-Gros!

Vă rugăm să comparați detaliu dimensiuni cu a ta înainte de a cumpăra .Vă mulțumesc!

NOTĂ:

1.Eroare dimensiune: Dimensiunea Diagramă Pentru Țiglă Manual de Măsurare,vă Rugăm să Permiteți-Eroare de 1-3cm (1cm=0.3917 inch)

2. Culoare: Diferite ecran de computer poate afișa culori diferite, chiar dacă este de aceeași culoare.Deci motivele eallow rezonabil diferență de culoare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

3. Dacă aveți orice întrebări sau nevoie de ajutor,vă rog să nu ezitați să ne contactați!Va vom raspunde cat mai repede posibil.Vă mulțumesc !

Denumire produs: Fata de Două Seturi de Piese

Stil: Fashion Casual

1. Timp de preparare : avem nevoie de 3-5 zile Lucrătoare pentru a pregăti pentru dumneavoastră în funcție de numeroase comenzi in fiecare zi.

2. Timp de livrare : Înainte de a ne putem livra comanda dumneavoastră, trebuie să vă pregătiți produsele, nu strict de calitate-teste de control și cu atenție pachetul de elemente.Timpul necesar pentru a pregăti elemente pentru transport este separată de timpul de livrare, dar nu vă faceți griji, timpul nu va fi mult timp.Vă mulțumim pentru înțelegere!

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele și 5 stele de rating detaliată a comenzii.Odată ce ne arată în captura de ecran de 5 stele, vă vom oferi o REDUCERE de 5% pentru urmatoarea comanda. 2. Vă rugăm să e-mail-ne înainte de a părăsi feedback-ul negativ sau de deschidere, orice disputa de pe site-ul.Comunicarea este cel mai bun mod de a rezolva problemele.

Pentru sezonul Vara
Tip De Element Femei Seturi
Nume De Brand Rholycrown
Maneca Stil Regulat
Model Tip Print
Guler O-Gât
Print monokuma
Pantaloni Lungime(cm) Pantaloni scurți
Gen FEMEI
Pantaloni Tip De Închidere Talie Elastic
Îmbrăcăminte Lungime Scurt
Rochii De Lungime Mai Sus De Genunchi, Mini
Decor NICI unul
Lungime maneca(cm) Scurt
Material Poliester
Numele produsului Fata de două Seturi de piese
Tip De Închidere Pulover
Stil Casual
culoare Ca imagine
Numărul De Model Expuse Buric tricou+pantaloni scurți

Produse similare