Câinele Bol De Apă Portabil Vehicul Transportat Plutitoare Castron Pisica De Apa Bol De Apă Lent Alimentator Dozator Anti-Overflow Animale De Companie Fântână

73.75lei

-56%

167.63lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: castron pisica, alimentator de companie, flash inel de telefon, celule animale model, automat pet feeder, caz s12, tărâmul x50, automat cat feeder, bluetooth mini vibrator, bol cu mâncare de pisici.

Câinele Bol de Apă Portabil Vehicul Transportat Plutitoare Castron Pisica de Apa Bol de Apă Lent Alimentator Dozator Anti-Overflow animale de Companie Fantana DUBLA ARMARE SPLASH PREVENI--sus capacul este întărit de frontieră cadru, care protejează de acoperire să fie dat afară și previne stropirea într-un mod eficient.

EXTREME de MARE CAPACITATE-Cu dimensiunile 8.8 x 7.2 x 2 cm, vasul are o destul de mare și practic capacitate de aproximativ 50 de aproximativ 50 oz în total.

ASAMBLA ȘI DEZASAMBLA--Datorită structurii sale simple, itrsquos ușor pentru a asambla și dezasambla, astfel itrsquos ușor pentru a curăța interiorul acesteia și în afară..

MASINA MONTAT FOLOSI ... Cu special splash-dovada design, puteți pune-l în mașină.Într-o mare măsură, previne apa de stropire, chiar și mașina este în mișcare.

STRUCTURĂ STABILĂ-Cu centru de greutate coborât, vasul se menține stabil pe podea.Itrsquos atât de greu pentru pisica sau câinele să-l răstoarne.

culoare:Gri + alb

Material:ABS+PE Conținutul Pachetului:

1 * Câine Bol de Apă Numai deasupra pachetului de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Volumul 1000g
Origine NC(de Origine)
Aplicabile Rasa De Câine Universal
Tip De Element Boluri
Material Alte

Produse similare