COCOEPPS 2019 L-6XL de Mari Dimensiuni Femei Rochie Mâneci Lungi de Toamna Iarna Haine de sex Feminin Galben Plus Dimensiune Casual Elegant Rochie Vrac

64.28lei

-33%

97.38lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: rochie plus dimensiune 7xl 10xl, gre rochie elegant, 7xl 8xl rochie, rochie plus dimensiune 7xl 8xl, rochie alb-negru de femei, rochie stretch, petite rochie galben, galben rochie de piele de căprioară, rochie de femeie galben, cocoepp plus dimensiune.

Offre spéciale

BOUTIQUE ACUM> $17.98

Offre spéciale

BOUTIQUE ACUM> $17.98 Offre spéciale

BOUTIQUE ACUM> $15.98 Offre spéciale

BOUTIQUE ACUM> $17.98 Offre spéciale

BOUTIQUE ACUM> $16.98

Offre spéciale

BOUTIQUE ACUM> $17.98 Offre spéciale

BOUTIQUE ACUM> $16.98

Offre spéciale

BOUTIQUE ACUM> $17.98

NOTĂ: 1. Vă rugăm să urmați cu strictețe dimensiunea diagramă pentru a o selecta dimensiunea.Nu selectați direct în funcție de obiceiurile tale. 2. Dimensiunea poate fi de 2-3cm diferă datorită măsurare manual.Vă rugăm să rețineți atunci când măsura.

Cum pentru a măsura corpul tau?o) Bust

*Acest lucru nu este dimensiunea sutien!

*Purtați un sutien unpadded (rochia ta va avea un built-in sutien)

*Relaxați-vă brațele pe lângă corp

*Trageți banda de pe cea mai mare parte a bustului

b) Talie

*Găsiți talie naturale

*Aceasta este cea mai mică parte a taliei

*De obicei, aproximativ 1 din.mai sus de buric

*Păstrați banda de ușor liber pentru a permite spațiu pentru respirație

c) Șold

*Găsiți cea mai mare parte a soldurilor

*De obicei, aproximativ 7.mai jos de talie naturale

*Bandă ar trebui să perie pe ambele hipbones

d) în Interiorul lungime picior

FIERBINTE DE VÂNZARE

CUMPĂRAȚI ACUM> $16.24

FIERBINTE DE VÂNZARE

CUMPĂRAȚI ACUM> $12.78 FIERBINTE DE VÂNZARE

CUMPĂRAȚI ACUM> $15.98 FIERBINTE DE VÂNZARE

CUMPĂRAȚI ACUM> $15.33 FIERBINTE DE VÂNZARE

CUMPĂRAȚI ACUM> $11.98

FIERBINTE DE VÂNZARE

CUMPĂRAȚI ACUM> $15.98 FIERBINTE DE VÂNZARE

CUMPĂRAȚI ACUM> $19.98 FIERBINTE DE VÂNZARE

CUMPĂRAȚI ACUM> $13.91

Notă: 1. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă și nu suntem responsabili pentru greșite sau imposibilitatea de adrese. 2. Noi înțelegem pe deplin că ar fi frustrat atunci când transportul durează mai mult decât era de așteptat.Așa cum am promis, ne va livra articolele în termen de 7 zile după ce plata curata, cu toate acestea, de transport maritim este controlat de compania de transport maritim și suntem la fel de nerăbdător ca și tine.Rating scăzut pe timp de transport maritim ar fi nedrept pentru noi.Înțelegerea dumneavoastră este foarte apreciat.Sperăm că clienții noștri să fie fericiți atunci când au primit produsele noastre, astfel încât vă rugăm să cumpere doar atunci când timpul de expediere este acceptabil pentru tine. 3.Transport gratuit prin ePacket în statele UNITE ale americii. 4. Nostru default metoda de transport maritim este China Post air mail cu tracking.Plata: 1. Acceptam Alipay numai. 2. Pur și simplu faceți clic pe "Pay Now" buton în partea de sus a ajuns licitație să prezinte o plată securizat prin casă. 3. Prețul de cumpărare definitivă nu acoperă orice aplicabile impozitului sau taxei care s-ar putea fi taxat de către autoritățile vamale .Cumpărătorii sunt responsabili pentru astfel de taxe 4. Dacă aveți orice problemă cu privire la plata,vă rugăm să ne informați.Să se întoarcă înapoi și Feedback-ul: 1.Pentru orice motive personale (alege greșit dimensiunea / culoare greșit / nu se potrivește ), puteți pur și simplu e-mail-ne pentru a obține întoarcerea adresa de corespondență și de retur produs(e) în starea inițială.Taxele de returnare vor fi responsabilitatea cumpărătorului.Nu vom accepta nici un produs cu mirosuri (parfumuri, fum, etc.) 2. Daca produsele sunt deteriorate, trebuie să fie contactat în termen de 24 de ore de la primire. 3. Pentru alte probleme de calitate, va vom returna imediat după ce vom primi fotografia de produs. 4. Elementul trebuie să fie returnate în termen de 14 zile după ce cumpărătorul a primit-o. 5. Scopul nostru este de a oferi Servicii de 5 Stele, dacă nu simți că merităm de 5 Stele, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul. 6. Aveți întrebări cu privire la comentarii?Ne-ar fi bucuroși să aud de la tine!Ne sunt dedicate pentru clienții noștri și care ar trebui să o primească personal atenția pe care o meriți.Noi, de obicei răspunde la e-mail în termen de 24 de ore în timpul orelor normale de afaceri.

Material Spandex
Stil Rochie de toamna iarna
Nume De Brand COCOEPPS
plus dimensiune L XL XXL XXXL 4XL 5XL 6XL
Maneca Stil Regulat
Decor Buzunare
data 20180725
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Decolteu O-Gât
Silueta Vrac
Talia Naturale
Numărul De Model ZBD0356
Model Tip Solid
Sezon Toamna
Lungime maneca(cm) Plin
Gen FEMEI
Rochii De Lungime La Mijlocul Lunii Vițel
vestidos Toamna stil

Produse similare