De lux Non-țesute Monitorului Tesatura 3D Stil European Damasc Dormitor, Camera de zi Canapea Fundal TV de Perete Decor Acasă Role de Hârtie

121.31lei

-16%

146.14lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: perete textile hartie role, vintage wallpaper europene, 3d wallpap, wallpap, de hârtie de perete, 3d papel comparativ, folie de lemn, decor de lux, gazete de perete decor acasă tara, brocart tesatura damasc.

Articol Nr.: WP1016

Material: Non-țesute monitorului

Dimensiune produs: 0.53 m(W)*10 m(L)=5.3 metru Pătrat/Set/rola

Imperial dimensiune: 32.8 ft *1.738 ft = 57.05 de metri Pătrați

Culoare : WP1016 O .WP1016 B .WP1016 C WP1016 D .WP1016 E Stil: stil European Greutate: 1.5 kg/Rola/Set

Atunci când achiziționați mai mult de 2 role, În multe țări, vă Putem oferi transport gratuit prin DHL sau Fedex.TNT.UP.Aramex

Notificare:

1. Cand faci comanda, te rog remarca produsul preferat de culoare de mai jos în ordine, în caz contrar ne va livra culoare la întâmplare.

2. Nu există nici un lipici sau pastă pulbere pe partea din spate a Monitorului, Acesta nu este auto-adeziv tapet.Vă rugăm să pregătească adeziv pastă sau pulbere înainte de a posta imaginea de fundal.

3. Clientii din Brazilia ar dori pentru a navei de către express, vă Rugăm să-mi ofere CPF sau CNPJ Nr.sub comanda!

WP1016 O Melin

WP1016 B Melin

WP1016 C Melin

WP1016 D Melin

WP1016 E Melin

Instrucțiuni

1.Asigurați-vă că aveți corect pasta adeziva pentru locuri de muncă.Unele lucrări, cum ar fi de vinil garantate sau ușor, necesită o anumită pastă.

2. Se amestecă pasta de tapet, care vine ca o pulbere într-o altă găleată înainte de a turna în găleată sau cu role tava pe care o va folosi pentru locuri de muncă.Se amestecă bine cu o linguriță pentru a elimina toate bulgări, dar nu atât de bine că ai pus o mulțime de aer în amestec.

3.Se toarnă lichid adeziv direct într-o găleată sau cu role tava.

4.Pune o fâșie de tapet - deja tăiate la dimensiune, model partea de jos - pe o lung, plat, masă uscată (masă nu rămână uscat pentru mult timp).Lasa un capat de hârtie flop peste marginea mesei.

5.Folosiți o pastă pensula sau un trafalet pentru a aplica pasta pe jumătate de hârtie care rămâne întins pe masă, fiind sigur pentru a acoperi fiecare centimetru.

6.Ori secțiunea pe care tocmai ați lipit pe sine, și glisați partea de uscat de hârtie pe masă.Aplica pasta.

7.Ori secțiunea următoare pe sine, apoi ori cele două jumătăți unul împotriva celuilalt, fiind foarte atenți să nu pentru a cutelor de hârtie.Acest proces este numit 'de rezervare.' Rezervare ține de hârtie umede, pasta de dribling pe podea și lipite suprafață curată.

8.Setați hârtia deoparte într-un loc curat pentru mai mult de 5 minute înainte de a agățat de ea.

9.Fi un ciudat curat: de îndată ce fiecare fâșie de tapet este rezervat si se pune deoparte, utilizați o curat, burete umed pentru a curăța masa - dar nu te obosi să se usuce la suprafață.A face acest lucru, chiar dacă ai de gând să lipiți mai multe bucăți înainte de a le atârna; veți dori să obțineți adezivul de pe masă înainte de a fi uscate.

Funcția Izolație Termică
Numărul De Model WP1016
Tratament De Suprafață Relief
Utilizare Divertisment
Tapet Textil Material Non-Țesute
Nume De Brand jiadou
Utilizarea Camera Copiilor
Material Fibre de lemn tapet
Origine NC(de Origine)
Stil Europa
Tip Imagini De Fundal Textile
model Damasc
Caracteristică Rezistent La Apă
Unitate De Încărcare Usd/Rola

Produse similare