Spaniolă Pictor Suprarealist și Print Artist Salvador Dali Poster de Perete de Arta de Imprimare Panza Dormitor Arta de Perete Decor Acasă

23.42lei

-29%

33.44lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: fantezie tapiserie, ceas smiley, orico ssd la usb, rochie moderna, salvador, salvador dali, 25 hdd, salvator dali ceas, ip68 comutator, el salvador tricou.

Titlu produs: spaniolă Pictor Suprarealist și Print Artist Salvador Dali Poster de Perete de Arta de Imprimare Panza Dormitor Arta de Perete Decor Acasă

Informații despre produs

Tabloul este facut din Panza de Înaltă Calitate, care este cel mai bun material tipărit de pânză.Textura sa este strâns gros, are artistic puternic, rezistent la apă și durabil caracteristici,nu Va dispărea în 30 de ani, potrivite pentru agățat și Potrivit pentru a fi încadrată.Laminate și expediate într-o Protecție tub de hârtie de Înaltă calitate poster imprimat pe panza Nu este de 4CM chenar alb în fiecare parte, Ușor de cadru, Great wall decor mai Frumos decât Hârtie Poster, poate păstra într-o perioadă lungă de timp

O alegere perfecta pentru decorarea pereților și decorațiuni pentru casă.O idee mare cadou pentru nunta, aniversare,ziua Recunostintei, Crăciun, Ziua Mamei, Ziua Tatălui, ziua îndrăgostiților, ziua de naștere, și altele.

Transport

Am expediat în întreaga lume de către ePacket, CPAM, EMS, DHL, FedEx, TNT și așa mai departe.Suntem în imposibilitatea de a controla timpul de livrare, deoarece este procesat de serviciu de la terți, dar dacă coletul nu a ajuns în timp de așteptat, vă rugăm să ne contactați, vă vom ajuta să urmăriți și să-ți dau un satisfăcut de răspuns.

Transport gratuit prin ePacket sau China Post Aer Înregistrat Mail.Oferim, de asemenea, de transport maritim prin EMS, TNT, DHL, etc., care aveți nevoie pentru a adăuga un pic de plus costul de transport maritim.

Timpul De Livrare

Va garantam pentru a navei în termen de 72 de ore de la confirmarea comenzii (cu exceptia sarbatorilor).Dacă nu există nici o situație neașteptată, vă vom contacta cât mai curând posibil, și să urmărească îndeaproape pentru a livra comanda în curând.

De transport maritim de livrare este destul de diferit de Țări și Regiunea în care locuiți.Unii dintre voi au nevoie de un pic de răbdare, dar acesta va ajunge la tine în condiții de siguranță.

1. China Post Air Mail: Normal 15 - 50 zile, dar în Brazilia poate nevoie de 2 până la 3 luni.Dacă nu puteți să așteptați atât de mult timp, vă rugăm să nu cumpere, sau alege alte rapid mod de transport maritim.Multumesc!!!

2. ePacket: în mod Normal de la 7 la 50 de zile

3. Aeriene ruse: în Termen de 25 de zile

4. EMS: în mod Normal 4-15days

5. DHL: de Obicei 3-10 zile

6. TNT: în mod Normal de 4-10 zile

7. FedEx: de Obicei 3-10 zile

Plata

Vom accepta: VSA, MasterCard, Escrow sau PAYPAL

Atunci când se utilizează Escrow, banii tăi sunt depozitate în siguranță în contul dvs..Banii vor fi eliberați de la noi după ce a confirma livrarea.Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.Dacă nu puteți checkout imediat după aproape licitatie.Vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.

Returnare și Rambursare

100% Obține Satisfacție De Garantare.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne e-mail prima dată.Dacă produsul a fost deteriorat sau pierdut în tranzit, schimb sau o rambursare completă este acceptabil.

Feedback-ul

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, vă rugăm să lăsați un feedback pozitiv (de 5 stele), pentru noi, este foarte important pentru noi, vă mulțumesc foarte mult!

Dacă nu sunteți mulțumit cu această tranzacție pentru orice motiv, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ.Vom face cel mai bun pentru a rezolva problema.Mulțumesc și spor la cumpărături

Subiecte PORTRET
Material Panza
Forma Dreptunghi Verticale
Baza De Sprijin Panza
Numărul De Model 20180419
Technics Vopsire Prin Pulverizare
Modul cadru Neînrămate
Nume De Brand norlar
Stil Modern
Tip Panza Tiparituri
Mediu acuarelă
Cadru No

Produse similare