Reglabil Coloanei Vertebrale Chiropractic Instrument Electric Os Corecție Pistol 13 LevelsActivator De Col Uterin Terapia De Masaj

631.29lei

-26%

853.10lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: corector postur, arma orbeez, fylina masaj pistole, arma massag, booster e masaj arma, personal masaj electric, mini mesaj de arma, pistol de masaj profesional, Masaj Arma, gun metal pistol.

Reglabil Coloanei Vertebrale Chiropractic Instrument Electric Os Corecție Pistol 13 LevelsActivator De Col Uterin Terapia Cu Funcție De Masaj: 1.Sindromul de col uterin: dureri de cap, amețeli, insomnie, dureri de gât, braț amorțeală, gât tulburări de mișcare. 2.Toracice sindrom: dureri de spate, dificultati de respiratie, lipsa poftei de mancare, disfuncții gastro-intestinale. 3.Sindrom lombar: acută, cronică, dureri de spate, hernie de disc lombara, picioare și picioare, senzație de amorțeală. 4Pelvic sindrom: comun sacroiliace subluxație, sciatica, interior, splay picioare. 5Scoliosis: prevenirea convenționale chiropractic de îngrijire și a coloanei vertebrale spate leziuni de tip. 6Relationship între măduva spinării și nervii spinali Produs parametru Denumire Produs: spinării arma tensiune de alimentare: 110V-220V Suma putere: maxim 60W Ambalaj greutate: 2,5 KG greutate Produs: 0.8 KG Produs de culoare: argintiu si albastru dimensiune Produs: 20*13.5 cm Șasiu dimensiune: 36*26.5*9cm Precauții pentru utilizare: 1. Trebuie să fie strâns de sus poate lovi, cea mai mare intensitate de top, cel mai mare intensitatea loviturii.deci, ar trebui să alegeți treapta de viteză corespunzătoare, poate nu a lovit direct la partea de sus a oaselor. 2. Simptomele asociate cu nerv spinal sunt cu cea mai mare boala pe termen lung, astfel încât este mai bine să fie o zi de corecție.Cazurile Severe pot fi, de asemenea, corectat de două ori pe zi, după simptomele sunt mai moderate, acesta poate fi schimbat la fiecare două zile. 3. Dacă există mai obosit și ușor inflamat după corectare, aceasta este o reacție normală, vă rugăm să nu vă faceți griji, vă rugăm să bei mai multă apă și dormi suficient. 4. Rămâi în postura corecta, mai ales stând și poziția de dormit Notă: Lungimea de fiecare utilizare: este recomandat pentru utilizare de 30 de minute fiecare, iar restul timp de 10 minute.Trebuie să fie strâns de sus poate lovi, cea mai mare intensitate de top, cel mai mare intensitatea loviturii.deci, ar trebui să alegeți corespunzătoare boxe, poate nu a lovit direct la partea de sus a oaselor.Detalii de ambalare : 1 x Chiropractic Arma 1 x Singur Cap 1 x T-în formă de Cap de 1 x Mic în formă de U Cap 1 x Mare, în formă de U Cap 1 x Conector Con masaj cap X2 Particule cap de masaj X3 Produsul Funcție și Caracteristici : Setare Os Arma: forța de coloana de corecție digital pistol este generat de fizică puls, mai degrabă decât de impulsuri electronice, are permeabilitate puternic.Această forță, care a generat de fizioterapie puls are advangages de repede vitezei de conducere nervoasă și puternică de penetrare, și de 35 de ori mai mult decât masaj manual.

Șasiu dimensiune 36*26.5*9cm
Nume De Brand NoEnName_Null
Cerere Corpul
Tip De Element Masaj & Relaxare
dimensiune produs 20*13.5 cm
Produs ambalaj greutate 2.1 kg
Tensiune 220V 5Hz
În afara lungimea liniei 4 metri
Origine NC(de Origine)
Greutate Produs 0.8 KG

Produse similare