ANLYLAN 138 Culori de Moda Semi Permanet Top Coat Gel de Culoare unghii cu Gel Unghii Pentru Unghii Lac UV Pentru Manichiura lac de Unghii Gel

2 095.60lei

-26%

2 870.68lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: gel kit de unghii, gel lac de unghii set, 40 uv gel set, kit de unghii, Lac De Unghii Set, gel lac de unghii mgo, sxc strălucire polygel kit, gelish unghii seturi, moldes manichiura, mi.

ANLYLAN 138 Culori de Moda Semi Permanet Top Coat Gel de Culoare unghii cu Gel Unghii Pentru Unghii Lac UV Pentru Manichiura lac de Unghii Gel

Caietul de sarcini:

Capacitate: 15ml Culoare: 138 culori Conținutul Pachetului: 138 Sticle 15ml Gel UV Polish Cadouri Gratuite: Gratuit Card De Culoare, Liber De Bază Și Top Coat

Caracteristică:

100% nou cu amănuntul și de înaltă calitate.Puternic efect Laser.Uscare mai rapidă, cu orice Lumina UV.De lungă durată și foarte strălucitoare.Ușor de aplicat și inmuiati-off.Potrivit pentru uz profesional sau uz casnic.

AFIȘARE PRODUS

CAPACUL DE CARD DE CULOARE

Atenție Vă Rugăm Să

1. Păstrați departe de copii 2. A se păstra departe de soare și de căldură 3. Țineți-vă bine după utilizare 4. Urmați instrucțiunile de utilizare 5. Întrerupeți utilizarea dacă sensibilizare apare 6. E fenomen normal în cazul în care gelul se mai gros în caz de temp.

Vă Rugăm Să Faceți Clic Aici Pentru A Cumpara Strat De Bază Și Strat De Top

Q&A

1.Q, atunci Când veți expedia comanda mea?O, Toate culorile sunt in stoc.În mod normal 1-3 zile lucrătoare după ce plata este confirmat.De obicei, nevoie de aproximativ 25-59 de zile ,dacă încă nu primi coletul după 45 de zile ,va rugam sa ne contactati,va vom ajuta sa pentru a rezolva! 2. Q,Nu s-a uscat?O:cu Excepția factor al uscător de lampa, este, de fapt, uscat, vă rugăm să nu uitați să utilizați unghii demachiant sau frecare alcool pentru a șterge eticheta strat după uscare stratul de sus. 3. Q,Prea gros?O:Pictura de calificare este cheia.Înainte de a utiliza, a generat gel ușor și perie de strangulare la control la mai subțire de gel, Apoi, pictura fiecare strat mai subtire pentru unghii, uniform si 2-3 straturi de acoperire pot bogat de culoare și de a realiza practic publicitate de efect. -Hötting culori opționale, potrivit pentru toate ocaziile.

Instrucțiuni:

1.Pregătiți-vă unghiile cu UV STRAT de BAZA, si vindeca-l de sub UV / LED lampă. 2.Se aplică un strat de gel pentru unghiile tale, si vindeca-l sub lampa UV sau lampa LED. 3.Aplica al doilea strat de Curcubeu gel pentru unghiile tale, si vindeca-l sub lampa UV sau lampa LED 4.Se aplică nu se sterge top coat, si vindeca-l de sub UV / LED lampă.

ETAPELE DE OPERARE

Trei Pași pentru manichiura de tine: 1.-Forma suprafata unghiei, curata cuticulele, lustruire suprafata unghiilor și pentru a curăța praful. 2.-Aplica SHEENIA strat de BAZĂ (Amintiți-vă pentru a sigila marginea unghiei).Cura cu lampa LED timp de 60 de secunde sau lampa UV pentru 2 minute. 3.-Se aplică 1 strat de SHEENIA strat de culoare.Cura cu lampa LED timp de 60 de secunde sau lampa UV pentru 2 minute. 4.-Se aplică mai multe straturi de strat de culoare în cazul în care culoarea nu este suficient de luminos. 5.-Aplica SHEENIA TOP coat.Cura cu lampa LED timp de 60 de secunde sau lampa UV pentru 2 minute. 6.-Ștergeți un reziduu lipicios pe unghii cu demachiant.

Doi Pași pentru a elimina:

1.-Macerat de pe unghii în acrylic remover pentru aproximativ 5 minute. 2.-Rupe în jos întreaga bucată de unghii email ușor pe fiecare unghie.

Serviciile Noastre

1.Toate produsele îndeplinesc standardele de calitate. 2.Toate bunurile vor fi verificate ÎNAINTE de fiecare comandă și livrate la timp. 3.Oferim cald si prietenos, înainte de a-servicii de vânzare și post-vânzare de servicii. 4.Toate cerințele va fi răspuns în termen de 24 de ore.Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Să ne contactați ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ.

Ingredient Cu polimerizare UV Rasina Poliuretanica
Numărul De Model 138COLORS HLSX
Dimensiune 15ml/PCS
FOLOSIT PENTRU Arta de unghii, Folosind Rrivate
Nume De Brand ANLYLAN
Material Sticla
Warrenty 36 luni
Caracteristică de lungă durată
Cantitatea 56 Sticle
Certificat SGS,AMS
Tip De Element Set & Kit

Produse similare