ALSEYE Ventilator PC 4 pin PWM 120mm Ventilatoare de Răcire a Răcitorului Statice RGB Calculator Fan de Caz și CPU Fan Înlocuire

38.35lei

-36%

60.87lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: raluca cpu fan, rgb panel pc, led-uri rgb, kit ventilator pc, rece cpu fan, cooler ventilator master, ventilator pc, cooler cpu, 120mm fan rgb, speciale de calculator cazul.

Computerul Caz, Ventilator de Răcire Curcubeu RGB 120mm Liniștită PC Nou Cooler de Racire RGB Caz Fan

CAIETUL de sarcini

Dimensiuni ------------------ 120 x 120 x 25mm

Coltage ------------------------ DC 12V

Curent ------------------------ 0.15-0.3 O

Viteza ventilatorului ------------------- 800-2000R.P.M

Fluxul de aer ----------------------- 18.3-45.2 CFM

Presiune statică -------------- 0.53-1.8 mm/H2O

Nivel de zgomot ------------------ 13.5-35.2 dB(A)

Tip De Rulment ---------------- Hidraulice

Speranța de viață ------------- 40,000 ore

Conector -------------------- 4pin PWM

SERVICIILE NOASTRE de Transport maritim: (transport gratuit) care are informații de urmărire care să păstreze elementul mai sigure .Elemente va fi livrat în termen de 3 zile lucrătoare de la plată primite.Noi nu suntem responsabili pentru adresa gresita sau nelivrată.Timp de livrare: Prin posta aeriana: 2-3 săptămâni în ASIA,la VEST de EURO,și America de Nord. 3-4 săptămâni în America de Sud,orientul mijlociu,orientul EURO și Africa.De către EMS: 7-9 businessdays Prin DHL: 5-7 businessdays Rambursare: rambursare Integrală în cazul în care produsele nu este primit în garantată timp de livrare.Rambursare sau re-trimite-dacă produsele deteriorate în tranzit. (Despre Daune: Refuză să accepte în cazul în care pachetul o deteriorare evidentă și să ia o fotografie) Retur : Dacă nu sunteți, vă rog, cu punctul nostru despre calitatea acestuia , putem oferi rambursare completă 1 .Contactati-ne prin e-mail sau Casteluldinpovesti.ro este centrul de mesaje și specificați probleme și de produs condiții ÎNAINTE de a confirma primirea de elemente de pe Casteluldinpovesti.ro.Vom aprecia că ai să ne spui problema detaliile furnizate cu imagini. 2 .Deschide disputa pe Casteluldinpovesti.ro și așteptați pentru notificare. 3 .Returna produsele în termen de 7 zile de la Casteluldinpovesti.ro' de notificare.Elementele trebuie să fie în original condiții pe măsură ce le primiți. 4 .Noi va oferim schimb, de restituire sau de alte aranjament adecvat, așa cum am convenit de la primirea produselor returnate.Vă rugăm să rețineți că nu suntem responsabili pentru orice daune cauzate de utilizarea necorespunzătoare a produselor de Feedback: feedback-ul Dvs. este foarte important pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru și de produs.Pls da-ne feedback-ul pozitiv (5stele).Dacă nu sunteți mulțumit cu serviciul nostru și de produs.Pls contactati-ne înainte de a vă să ne dea feedback-ul negativ sau stele mici.Credem că totul poate fi rezolvat cu promptitudine prin comunicare.

PWM Funcție Da
Materialul De Radiator Plastic
Interfață De Putere 4pin
RGB Tip Statice RGB (Neajustabila)
Fan Viață 40000 ore
Ventilator De Control Al Vitezei 2000 RPM
Dimensiune Ventilator 120x120x25mm
Putere 2.4 W
Rulment Lichid De Rulment
Tip Fan
Pachet Da
Numărul De Model HALO 3.0-RGB-P
Viteza Ventilatorului 800-2000 RPM
Linii 4 Linii
Nume De Brand ALSEYE
Presiunea aerului 0.53-1.8 mm/H2O
Volumul De Aer 45CFM
Cerere Caz De Calculator
Zgomot 23dBA
PROCESOR compatibil Da

Produse similare