Bratara ceramica Pentru OPPO CEAS 41MM 46MM watchband de Înlocuire Curea

107.58lei

-34%

165.50lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: opus ceas inteligent, opus x, piesa ceas, bratara opus ceas, lf26 smartwatch, opus curea, ol bratara ceramica, opus ceas trupa 41mm, dia ceas trupa, opus ceas 46mm trupa.

Cureaua este realizat dintr-o combinatie de ceramica si otel inoxidabil,Proiectate pentru oppo ceas 41mm/46mm. - Eliberare rapidă de Proiectare: din ceramică de Înaltă calitate link-ul de ceas trupa cu eliberare rapidă design, elegant, modă și confortabil de purtat.Cu eliberare rapidă de primăvară baruri, doar instala și de a detașa trupa de mână, nu sunt necesare unelte; 3 eliberare rapidă pini inclus (2 pentru utilizarea directă și 1 de rezervă). - Lungime Reglabila: Toate ceramice link-uri sunt detașabile, foarte ușor pentru a elimina link-uri pentru a redimensiona lungimea de bandă pentru a se potrivi încheietura mâinii perfect.Link-ul instrument de ștergere este inclus.Se potrivesc toate încheieturile mai mici decât 8.6"(220mm).Trupa lungime: 6.7"(170 mm)lungimea watchband poate fi crescut pentru a satisface (mare parte încheietura mâinii) de consum, grosime: 3.8 mm, greutate: aproximativ 2.8 oz.(80g). - De argint din Oțel Inoxidabil Fluture Incuietoare: Premium din oțel inoxidabil fluture incuietoare cu dublu push buton vă permite să vă eliberare rapidă și îndepărtarea de trupa.La incuietoare de implementare/catarama cu două butoane de presă, asigură securitatea de ceas și cu un "click" eliberare rapidă și aproape.

În cazul în care cureaua este prea scurt pentru încheietura mâinii, vă rugăm să contactați cumpărător și achiziționa secțiune separată pentru a crește lungimea.

starea Noi cu tag-uri
Trupa Tip De Material Ceramica
Incuietoare Tip catarama de metal
Tip De Element Watchbands
Numărul De Model 41MM/46MM
Origine NC(de Origine)
Trupa Lungime 18cm
Nume De Brand NoEnName_Null

Produse similare