GRĂTAR USB Retractabil Electric Bricheta ARC GRĂTAR Trabuc Brichetă Arc Bricheta Pipa Lumânare GRĂTAR Arc Reîncărcabilă de arme Ușoare

56.69lei

-4%

59.67lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: 10 usb arc bricheta, însărcinată, în vârstă scaun cu rotile, usb arc bricheta review, usb lung arc bricheta, aragaz pe gaz aprindere, impulsuri arc usb bricheta, fogger aspersoare, baterie arc bricheta, suport scaun cu rotile.

GRĂTAR USB Retractabil Electric Bricheta ARC GRĂTAR Trabuc Brichetă Arc Bricheta Pipa Lumânare GRĂTAR Arc Reîncărcabilă de Ardere pistol Brichetă Brichetă, Electric Bricheta cu Baterie Display USB Reîncărcabilă Arc Bricheta Windproof cu Plasmă Bricheta - pentru Foc/Țigări, Lumanari

UPGRADE-ul AVANSAT - de Încredere Indicator de Nivel Baterie, puternic dual-arc, scârțâit de zgomot, mult mai convenabil în sus-electrozi de design, mai bine de incendiu, de iluminat de țigări, lumânări, etc. ideal pentru uz Exterior și Interior DESIGN UNIC - Original, la modă, fiabile, rezistente la vânt, portabilă reîncărcabilă brichetă CALITATE MAI bună BATERIE Reîncărcabilă - 300mAh baterie cu litiu (Built-in), dureaza 600~800 ciclu de taxe.O încărcare completă poate lucra până la o săptămână sau în funcție de utilizare diferite.Încărcarea prin USB de la un computer,banca de alimentare,Incarcator USB, taxa Auto DIMENSIUNI COMPACTE - 3.15" x 0.98" x 0.51", portabilitate, la îndemână și ușor, stocate în buzunar oriunde PREMIUM REZISTENTA la VANT - Nu gaz sau butan, eco-friendly, funcționează prin a crea arc electric, fără flacără, superior rezistent la vant, mai sigur și mai ușor de utilizat în orice condiții

Întrebare: într-Adevăr funcționează în vânt?

Răspuns: ba Da.Este într-adevăr un super-bricheta!

Întrebare: Se ține la rece vreme de temperatură?

Răspuns: Da nu

Întrebare: Este confortabil de ținut în mână?

Răspuns: Da, este.

Întrebare: Este rezistent la apa?

Răspuns:Deschide Capacul,nu este rezistent la apa.Închideți capacul ,este rezistent la apa.

Întrebare: această lumină o țeavă?

Raspuns: Nu

Intrebare: Nu se face nici un zgomot?

Răspuns: Da o ușoară batjocură sau un bâzâit.Nu foarte tare, totuși.Numai eu pot auzi atunci când folosind-o pentru a aprinde o țigară.

Întrebare: Nu-l face un zgomot atunci când lumina ceva?

Răspuns: Un pic whisp de sunet nu de mult la toate.Prieten rus să acorde o atenție, vă rugăm: te Rugăm să completezi receptor numele complet(include 3 părți, cel puțin)în ordine,în caz contrar coletul nu va trece vamale din țara dumneavoastră. ++++ 1.Vă rugăm să verificați cu biroul vamal de țară pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

2.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau a taxelor la import,Aceste taxe nu sunt incluse în elementul de preț și costul de transport maritim.

Certificare CE
Numărul De Interfață De Ieșire 1 Cu USB
Dimensiune 322*62*42mm
Nume De Brand RAVCEECL
Origine NC(de Origine)
Tensiunea de ieșire 6V-10V
Net .W 80g
Utilizare De Zi Cu Zi /De Afaceri/ Cadou
Materiale Aliaj+ABS
Tensiune de intrare 6V-10 V

Produse similare