Din oțel inoxidabil, masina pedala de accelerație pedala de frână pentru Opel Astra pentru Chevrolet Cruze 2009-2013 tone și, cu un stil de masini

33.65lei

-21%

42.61lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: opel astra h gtc ulei, grill chevrolet cruze 2013, cotiera acoperi mazda, astra twintop, 2 ton, aveo sonic, dvd opel, acoperire pedala, chevrolet cruze pedala, aliaj pedala de cruze.

Costum pentru: se potrivesc doar în stânga mașină, mașină de stil înainte de cumpărare Condiție: de Înaltă calitate și 100% de brand nou (nu a folosit niciodată sau instalat) * al Treilea-petrecere produse, nu original!Fabrica de prețul cu ridicata, garanție de bună calitate de Culoare: Argint Material: otel inoxidabil 2. Instrucțiuni de instalare: Îndepărtați documentul original de cauciuc pedala de acoperire, produsul este ușor de instalat, nu este nevoie pentru a detalia.nu este necesar de Sudare. 3. Caracteristici: -100% de brand nou și de înaltă calitate -Fabricat din material de înaltă calitate, anti-coroziune, rezistență la coroziune, rezistent -Ideal pentru Auto DIY, înlocuitor ideal -Acquarel nu se ardă. -De înaltă calitate, materialul este durabil în uz. -Aspect atractiv.

Tip De Element Pedale
Pentru Autovehicule Marca/Model CHEVROLET
Element De Lungime 15cm
Caracteristici Speciale NO
Cruze-An 2013
Numele Modelului AZSWE
Chevrolet Model cruze
Nume De Brand ZYBAlSHUN
Lățime Produs 10cm
Tip De Material Din Oțel Inoxidabil
Extern De Certificare De Testare ISO9001
Înălțime Element 1cm
Articol Greutate 0.15kg

Produse similare