Camera IP Wifi 1080P Video de Supraveghere Exterior Impermeabil HD Audio cu Două căi Camera de Securitate Wireless Onvif Externe Slot pentru Card SD

103.10lei

-72%

368.24lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: havit webcam 1080p, protecție de securitate aparat de fotografiat, sticlă gigabyte, camera onvif, eufycam 2 pro, delia camera, camera m12, ios camera de supraveghere, camera ip, camera wi fi gratuit.

Real Video Împușcat

Noi oferim UE / SUA/ marea BRITANIE/ AU Plug ,în mod implicit, acesta este trimis de către țara dumneavoastră.

Caracteristici Principale:

· Senzor De Imagine: 1/2.8" Scanare Progresivă Senzor De · Rezolutie: 1080P(1920*1080) · Obiectiv: 3.6 mm lens · Balans de Alb Auto și 3D-DNR · Viziune de noapte: 3 Led-uri Matrice 100Ft (30m) · Iluminare Minima: Color 0.1 Lux, B/W 0.01 Lux · Alimentare: DC12V · Suport pentru protocolul Onvif, compatibil cu al treilea-petrecere NVR

Video HD 1080p Rezoluție

Pentru a proteja lucrurile care contează cel mai mult, avand o camera de securitate cu rezoluția HD 1080p este vital.Cu HD claritate și claritate, nu trebuie să vă faceți griji despre lipsește detalii cruciale dacă un incident se întâmplă să apară pe proprietatea ta.

Două-mod Audio

Acest aparat foto oferă în timp real audio pe două căi.Camera este construit cu microfon și difuzor.Astfel încât să puteți vorbi cu copiii dvs. prin intermediul smartphone-ul de la distanță ori de câte ori doriți.

Zi și Noapte Monitorizare

Echipat cu înaltă perfornance infraroșu Led-uri, acest aparat foto vă oferă o clară viziune de noapte.Și cu smart IR-Cut filter,de zi și de noapte viziune devine clare și vii.Rămânem încrezători că veți avea întotdeauna areliable eye spy.

De Detectare a mișcării și de e-mail de Alertă

Puteți activa alerte de detectare a mișcării, atunci când obiectul se mișcă, aparatul foto va trimite situație anormală la adresa dvs. de Email.

Performanțe excelente rezistent la apa

Acest robust, rezistent la intemperii camera este IP66-evaluat pentru a asigura protecție împotriva tuturor tipurilor de vreme rea.Fie vant puternic, ploaie sau zăpadă, ne-am proiectat în camerele noastre de a rezista la temperaturi extreme pentru utilizarea în cele mai dure din america de Nord climatice.

Built-in slot pentru card SD

Acesta vă permite să introduceți un Card Micro SD, ceea ce înseamnă că puteți salva imagini și clipuri video pentru vizualizare mai târziu.Odată ce cardul SD este plin, cele mai noi video va acoperi vechi video în mod automat.Max capacitate pentru Micro SD Card de pana la 64GB. 16GB: 2-3 zile; 32GB: 4-6days; 64GB: 8-12days.

Bogat scenarii de aplicare

Vizualizare De La Distanță, Oriunde, Oricând

Cu aplicația gratuită, veți ști că se întâmplă chiar și atunci când nu sunteți în jurul, de a Primi notificări și vizualiza în direct sau înregistrate imagini direct de pe telefon.

Detalii:

Detalii Pachet:

Pachetul De Listare:

1 x Camera Wifi 1 x sursa de Alimentare pentru Camera 1 x Pachet cu Șurub 1 x Ghid Rapid

CUMPARATORUL OBSERVA

Vă doresc un cumpărături fericit!

Transport

1. În mod normal, ne va trimite bunurile în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce plata este verificată prin Casteluldinpovesti.ro. 2. Dacă alegeți expres de expediere si adresa ta este definit ca zonă de la distanță prin Fedex /DHL, va trebui să plătească suplimentar $30 la distanță taxa de transport.Sau vă rugăm să ne dea un nou o adresă care nu este de la distanță.Zonă de la distanță a verifica, prin intermediul link-ul.https://www.dhl.com/content/dam/downloads/g0/express/services/surcharges/dhl_express_remote_areas.pdf 3. Dacă aveți orice schimbare a ordinii, vă rugăm să lăsați un mesaj în ordine. 4. Vă rugăm să verificați adresa și numărul de contact este corect, mai ales verificați codul poștal și orașul este informarea corectă ,în caz contrar coletul nu va fi nava.

Garanție

Un an de garanție pentru toate produsele, orice unitate care dovedește defecte în perioada de garanție perioada de valabilitate va fi reparat fără costuri pentru piese sau înlocuit.Utilizatorul final este responsabil pentru toate taxele de transport .Garanția nu acoperă nici întâmplătoare, accidentale sau daune indirecte, decurgand din utilizarea.

Feedback-Ul Și Rating

Apreciem afacerea dvs. foarte mult.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați un feedback Pozitiv si rating de 5 Stele.Recunoașterea ta ne va face mai încrezători pentru a dezvolta afacerea noastră și să vă servească mai bine.Dacă nu sunteți mulțumit cu orice motiv, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, comunicarea este mult mai eficient decât deschiderea unui litigiu.Serviciul nostru pentru clienți și suport tehnic vor face tot posibilul să vă oferim un soluția mulțumit.

Despre DELIA

Cu amănuntul și cu ridicata, toate sunt binevenite !Cu cat cumperi mai mult, reduceri mai mult veți obține !Simțiți-vă liber să ne contactați pentru mai multe selecții !

Origine NC(de Origine)
Unghi De Vizualizare 85°
TF Card NICI unul
Numărul De Model JIUBEI103
Instalare Partea
Certificare CE
Format De Compresie Video H. 264
Alarma De Acțiune E-Mail Foto
Caracteristici Speciale Impermeabil / Rezistent La Intemperii
De Înaltă Definiție 1080P(Full-HD)
IR Distanta(m) 30m
Tip Camera IP
Stil Camera Bullet
Interfață De Rețea Wi-Fi/802.11/b/g
Conectivitate Wifi
App CamHi Pro & CamHi
onvif Suport
Tehnologia Infraroșu
De Alimentare(V) DC 12V
culoare Alb
Iluminare Minimă(Lux) 0
Megapixeli 2MP
Consum De Energie(W) 9W (MAX)
Ieșire Audio NICI unul
Lentila (mm) 3.6 mm
Suport De Perete Partea
Sisteme De Operare Acceptate windows 8
Nume De Brand delia
Depozitare 128G
Sprijinit De Sisteme Mobile ios
Senzor De Brand Sony
Alimentare Normal
Senzor CMOS

Produse similare