KAOBUY 284Yards Multicolore din Piele Cusut Ață Cerată Practice Lung Fir de Cusut Pentru Piele Ambarcațiuni DIY Pantofi Repararea

29.69lei

-35%

45.68lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: cutit olfa, trusa din piele reparare, coase fir, slinger mașină de cusut accesorii, diy din piele, hârtie de aluminiu, cusut cu filet, mare sulă, unghii de transfer, accesoriu cos.

Caracteristici:

1.Practice și de Calitate Superioară:Adopta metoda de înșurubare stoc,delicat si rafinat.Și Fire de Cusut sunt făcute de către superior ceara, rezistent și durabil,nu se va rupe cu ușurință,pot fi utilizate în a face rafinat genti,portofele,produse din piele pe scară largă.Dimensiune Standard,ideal pentru toate tipurile de masina de cusut. 2.Buna piele Instrument:mâna Noastră piele cusut fir luminos și frumos de culoare,ajuta să facă personalități bratari de piele.Ideal pentru cusut piele proiecte,repararea pantofi din piele,piele de artizanat DIY,legătorie de cărți.

Note

1.Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc! 2.Vă rugăm să permiteți-1-3mm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Setați Tipul No
Numărul De Model K0331@B
Tip De Cusut Piele
Tip de en-Gros No
Origine NC(de Origine)
Material superior ceara
Utilizare Masina de cusut linie
Numele Ceara Linie
Cuvinte cheie Lustruit Ață De Cusut Pentru Piele
Utilizarea Piele Ambarcațiuni DIY
culoare Cum Arată

Produse similare