Masina de Ecran Protector Pentru BMW X5/X7 G05 2019 2020 Tabloului de bord LCD Display Ecran Protector din Sticla Temperata Film Interior Masina

60.53lei

-29%

85.27lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: bmw g05 x5, bmw g07 x7, g05 x5, q7 volan, bmw-ul g20 m performance, bmw g05, auto panoul de instrumente, 2019 bmw x5 g05, tabloul de bord lcd, auto lcd voltmetru.

Masina de Ecran Protector Pentru BMW X5/X7 G05 2019 2020 Tabloului de bord LCD Display Ecran Protector din Sticla Temperata Film Interior Masina

Descriere:

1.Super Claritate:99% transparenta oferă un ecran HD cu o suprafață netedă pentru o atingere reală.

2.Olefină acoperire:Reducerea amprentelor și gras acoperiri.Este oleophobic și hidrofobe, ușor pentru a elimina petele de grăsime și amprentele digitale.

3.9 Sec duritate mare:Folosind materiale importate , suprafața duritate de 9H este întărită printr-un proces special, care este de 3,5 ori de film obișnuit, și cutter este dificil de a trece.

4.Ușor de instalat: Automate de adsorbție, ușor de instalat, autocolante auto.

Note:

RUIYA se concentrează pe furnizarea de produse de calitate și servicii de calitate.Dacă aveți orice întrebări, (pachet sau țeavă de daune și alte probleme).Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați cu numărul de ordine, fotografie, și vă vom oferi o rambursare sau de reaprovizionare.

Pachetul include:

2.5 D curbată de navigare ecran protector x 1,

Instalarea Instrumente Auxiliare x 1 (Fraier din Plastic, de Îndepărtare a Prafului de Autocolante, Alcool Prep Pad, Micro-Fibre Pânză de Curățare).

Vă rugăm să asigurați-vă că ecranul dispozitivului este de tip original de la mașină înainte de cumpărare.Vă rugăm să consultați instrucțiunile din interiorul pachetului pentru procedura de instalare.Este normal să existe un decalaj de aproximativ 0,1 mm după filmul este atașat, care este convenabil pentru demontare.

Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare și numărul de contact sunt corecte.Rusă și ucraineană prietenii să acorde o atenție pentru a verifica destinatar pentru numele complet.

Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit, vă rugăm să ne contactați prin "Ordinele" tab-ul în contul dvs. pentru a ne oferi o oportunitate de a îmbunătăți experiența dumneavoastră.Ne va primi înapoi la tine cât mai curând posibil.

Nume De Brand GISAEV
Autocolant De Plasament Volan Panou
Duritatea suprafeței 9H Duritate
Grosime 0.26 mm
Material Electronic clasa float gl

Produse similare