10buc Bicicleta, Banda Reflectorizanta Picior Braț Curea Bandă de Lumină de Siguranță de Funcționare Ciclism Avertizare Fascicul Trupa Jos Centura

18.64lei

-31%

27.38lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: fenix zoom, cerradura seguridad, mari lumini de biciclete, mic casca bicicleta lumină led-uri, antic bicicleta, bicicleta gaciron, bicicleta reflecta, reflecta bandă, accesorii pentru biciclete general, biciclete lampa.

A proteja siguranța dumneavoastră, atunci când sunt mersul pe jos, alergatul, mersul sau faci alte sporturi în aer liber în noaptea întunecată.

Ajuta pentru a marca propria poziție în noapte, convenabil pentru a recunoscut de coechipierul sau pietoni.

Poate cravată-l în partea de jos a pantalonilor, pentru a preveni gâfâi implicate în biciclete de viteze; Poate, de asemenea, cravată-l la încheietura mâinii / pânză / rucsac sau o bicicletă.

Mare elastic placă de oțel de siliciu în strat intermediar lasa bandă reflectorizantă curba automat după confruntați cu orice obiecte.

Special concepute pentru pantaloni stramti picioare, potrivit pentru perimetrul gleznei.

Material: Elastic De Oțel Siliciu

Culoare: Ca Imagini Arată

Dimensiune (Lungime): 40cm / 15.75 inch

10 * Biciclete Benzi Reflectorizante

1.Datorită manuală de măsurare și metode de măsurare diferite, dimensiunea reală ar putea fi ușor diferite.

2.Vă reamintim că, din cauza efecte de iluminare și monitor brightness/contrast setări etc, tonul de culoare a site-ului fotografie și elementul real ar putea fi ușor diferite.

Certificare NICI unul
Numărul De Model SP05497A1
Origine NC(de Origine)

Produse similare