Hifi Ortofon Cupru Pur Cablu RCA Hi-end CD Amplificator de Interconectare 2RCA la 2 RCA tata-tata Amplificator Audio Cablu de culoare Verde Închis

87.27lei

-7%

93.84lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: hi end, audiocrast rca, hi end rca, hi end speaker, ortofon, rca galben, krell, cablu rca hifi, cablu audio occ, ac player.

Hifi Ortofon Cupru Pur Cablu RCA Hi-end CD Amplificator

Descriere

Tip: Linie Audio

Conector A: RCA

Conector B: RCA

Sex: Masculin-Masculin

Pachet: Pachet 1

Ambalare: Cutie De Carton

Ecranare: Folie

Aplicație: Amplificator

Detalii produs

De înaltă puritate pur conductor de cupru cu dubla ecranare permite maximă de transfer de semnal, reduce distorsiunile și pierderi de semnal, pentru a păstra dispozitiv muzical de performanță.

Utilizați originale de inalta puritate cu cupru pur semnal audio de linii, fiecare linie adaugă trei de bază nervii și două de argint-placat cu core nervi, rolul său principal de a restabili fidelitate audio câmp de sunet, deci fără pierderi de transmisie de semnale audio au garanții suficiente.Este, de asemenea, Îmbogăți detalii de muzică , mai clar și transparent.

Utilizați Auto-blocare conectori RCA De Taiwan, care este fabricat din cupru placat cu cupru, shell, și avantajele de cupru shell-ul poate fi protejat de interferențe externe.

Ecranare: cupru și Al-folie dubla protectie

Lista de ambalare

1 Pereche de Cabluri RCA

Caracteristică NICI unul
Cerere Amplificator
Nume De Brand FunKenya
Numărul De Model S30
Pachet Da
Ambalare Cutie De Carton
Origine NC(de Origine)
Conector B RCA
Protectie Folie
Tip Linie Audio
Un Conector RCA
Gen De Sex Masculin-Masculin

Produse similare