Bickmods Noua Moda pentru Bărbați Mănuși de piele de Oaie Scurt Style Negru Piele Mănuși de Iarnă vânt și cald

64.41lei

-50%

128.82lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: mănuși pentru femei, mănușă din piele de barbati, zaful, birou ceasuri de perete, manusa, manusa de oaie, mănușă din piele, Spandex, mănușă de lucru, t v.

Informații Despre Produs

1. 100% piele de producție, negru stil clasic. 2. Trei stiluri, trei garnituri de a alege de la. 3. Rece-dovada captuseala, cald mănuși de iarnă.

Informații Dimensiune

Cinci dimensiuni.

În Interiorul Materialului

Garnitură de catifea, iepure fals căptușeală de blană, lână garnitură.

Produse Șansă Reală

Qcommon Problema

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât salutat?Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit exprima de transport maritim ,vă rugăm să ne contactați.Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.Cum pot urmări coletul meu?Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.De după serviciu Indiferent de ce problema cu privire la calitatea sau problemă de transport, vă rugăm să lăsați un mesaj la comanda, va vom raspunde la prima dată și de a rezolva pentru tine.Pentru că ești un client de prim rang.Dacă nu-ți place articolul și asigurați-vă că elementul nici o problemă de calitate, puteți reveni sau a face schimb de elemente (Retur taxa de transport este plătită de către cumpărător).Despre feedback-ul Ne place de fiecare clienții, și ne vom pregăti cu atenție pentru pachetul.În tot timpul de cumpărături, vom face noastre cele mai bune la serviciu pentru tine.Dacă vă simțiți mulțumit cu noi și element noastră, ajută-ne să plecăm toți de 5 stele în feedback-ul.Să aveți o zi frumoasă!

Dimensiune S M L XL XXL
Numărul De Model HX2509
Origine NC(de Origine)
Gen BĂRBAȚI
Model Tip cu dungi
Nume De Brand Bickmods
Stil Moda
Material Piele Naturala
culoare negru
Numele Departamentului Adult
Mănuși Lungime Încheietura mâinii
Tip De Element Mănuși & Manusi

Produse similare