2020 Nou Portabil Sac De Scutec Pliant De Calatorie Pentru Copii Mari Backapack Pat Scutec Schimbarea De Masă Tampoane Pentru Mama Tata Copil

118.32lei

-32%

174.03lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: și mama, moda mami, de sex masculin schimbare sac, mare diapper sac, baby sac de scutec, baby sac de pat, nouă femei geanta mami, tous sac de scutec, copilul staf, confortabil pat convertibile.

2020 Nou Portabil Sac De Scutec Pliant De Calatorie Pentru Copii Mari Backapack Pat Scutec Schimbarea De Masă Tampoane Pentru Mama Tata Copil

Caracteristici: 1, Ușor de Curățat: Made de înaltă calitate impermeabil Oxford tesatura, întreaga captuseala detasabila poate fi masina de spalat, partea puternică panouri de perna piese vin cu ultra-moale ochiurilor de plasă, și cele două spuma de garduri, de asemenea, oferă siguranță de protecție împotriva basculare.

2、Potrivit pentru Mama si Tata: Nu este o stea în buzunar frontal, o izolare sac, o mare cutie de depozitare, care poate deține toate informațiile necesare și externe saci, o intimitate buzunar cu fermoar care poate fi folosit pentru depozitat telefon si bunurile personale.Capacitatea sa de mare poate găzdui laptop-uri sau pompe de san.

3、Saltea Design: Multifunctional leaganul este potrivit pentru copii.Copilul poate să se întindă și de odihnă oricând, oriunde, și de sac, de asemenea, vă permite să schimbați rapid scutece pentru copii.

4、Confortabil Structura: curea de umar ergonomice poate ajuta să-l transporta cu ușurință, iar geanta poate fi, de asemenea, folosit ca o geantă de umăr, sac de mesager, geantă de mână agățat pe un cărucior.Este foarte convenabil de a folosi și de a face dvs. de călătorie mai ușoară!

5、Practică Sac: Este nevoie de doar un minut pentru a crea un seif și confortabil spațiu de dormit pentru băiat sau fată.Acest design practic face copilul tau călătoria mai ușoară și mai plăcută.

Caietul De Sarcini: Nume: Multifunctional Sac De Scutec Pat Pliant Sac

Material: nailon impermeabil pânză

Dimensiune: 40*31*20 cm/15.75*12.20*7.87 inch

Greutate: 0,95 kg

Lista De Ambalare:

1*Rucsac

2*Cârlig

Dimensiune 40x31x20cm
Numărul De Model Cele Mai Noi 4 In1 Copilul Rucsac Ușor Convertibile Baby Sac De Scutec
Fixarea navei Suport
Element De Lungime 20cm
Stil Rucsac
Articol Greutate 980g
Material Principal Nailon
Model Tip Solid
Meterial nailon impermeabil
Lățime Produs 31cm
Înălțime Element 40cm
Tip De Închidere fermoar

Produse similare